Dekorativní sklo: originální doplněk naší kuchyně

Dekorativní sklo s bílou drátěnou mřížkou

Jemné tkaniny, síťovinu nebo drátěnou mřížku, a to vše podle posledních trendů dnes můžete najít na skleněných výplních akrylátových dvířek! Díky čemu je to možné? „Dvířka T.acrylic jsou nyní nabízena i s možností volby působivého prosklení ozvláštněného originálními dekoracemi, které jsou na povrch skla přeneseny s pomocí technologie digitální grafiky Overface,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., největšího českého výrobce nábytkových dvířek na trhu, a doplňuje: „Vybírat přitom můžete hned z několika jednoduchých, ale velmi efektních dekorativních vzorů, které zcela odpovídají současným trendům prezentovaným na světových výstavách designového nábytku a zdařile imitují například vlákna tkaniny nebo drátosklo.“

Tak neváhejte a dostaňte do svého interiéru dvířka T.acrylic s prosklením, které mu dodá svěží lehkost a trendy designový vzhled!

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně