Získejte nový pohled na navrhování fasád

Jana Brožková, 30.1.2017
Soubor odborných krajských konferencí s aktuálními tématy, pro projektanty, architekty, investory a odborníky ze stavební praxe

Baumit Akademie je unikátní program vzdělávání, zahrnující nejen soubor odborných krajských konferencí s aktuálními tématy, které jsou určeny pro projektanty, architekty, investory a odborníky ze stavební praxe, ale také řadu dalších regionálních seminářů, které jsou zaměřené na zpracovatele stavebních materiálů. Jedná se mimo jiné o skvělou příležitost pro setkání profesionálů, výměnu nejnovějších poznatků a konzultaci svých vlastních zkušeností s předními odborníky z oboru.

Krajské konference Baumit

Téma konferencí Baumit Akademie 2017 je „Získejte nový pohled na navrhování fasád“. Účastníkům bude představena BIM – technologie, moderní a efektivní proces tvorby stavebního projektu, jehož potenciál lze využít v celém životním cyklu budovy – od návrhu přes výstavbu až po její používání. Budou seznámeni s aplikacemi, které jim usnadní výběr fasádních systémů či kreativních povrchů a zrychlí proces rozhodování investora, s produktovými novinkami pro oblast fasád a s nejnovějšími změnami dle nové požární normy. Tato témata přivítají především projektanti, architekti, investoři a odborníci ze stavební praxe. V Praze proběhnou konference rovnou dvě, a to v únoru a březnu, a dále bude možné se přihlásit na únorové konference v Brně, Hradci Králové, Liberci, Českých Budějovicích, Ostravě a Plzni. Účast na krajských konferencích je bezplatná.

Regionální semináře Baumit

Cílem společnosti Baumit je dodávat prvotřídní materiály a špičková řešení. Proto jí také záleží na tom, aby byly následně bezchybně zpracovávány. Pro realizační firmy a drobné zpracovatele jsou tedy připraveny regionální semináře. Zpracovatelům poskytují technické informace a technologické postupy zpracování materiálů Baumit pro fasády, omítky, potěry a pro oblast lepení obkladů a dlažeb. Na závěr získá každý účastník certifikát o účasti a protokol o zaškolení. Semináře pro zpracovatele se konají po celé republice a jejich témata, termíny a možnost přihlásit se naleznete na webové stránce www.baumitakademie.cz.

Baumit

Společnost Baumit je již od roku 1993 český výrobce nejkvalitnějších stavebních materiálů, což potvrzuje i titul Nejlepší výrobce stavebnin roku, který společnost Baumit v roce 2016 již posedmé obhájila. Jako dlouholetý lídr trhu dodává Baumit spolehlivé systémové řešení pro oblast fasád, omítek, potěrů, lepidel i betonů.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba