Nové luxusní byty v lokalitě pražských Vinohrad

Jana Brožková, 22.2.2017
Jednotlivé bytové jednotky budou prodávány ve stavu „white walls“, tedy ve stádiu hrubé stavby

Realitní kancelář Lexxus Norton právě spustila prodej 18 luxusních bytů v novém projektu U Rajské zahrady 2, který se nachází v atraktivní lokalitě pražských Vinohrad. V citlivě zrekonstruovaném historickém domě, který nabídne výhled na panorama metropole, vznikne rovněž jeden reprezentativní komerční prostor. Developer plánuje projekt dokončit na jaře 2018.

V šestipodlažním rohovém domě bude rozmístěno 18 komfortních bytů o velikostech až 160 m2. Několik z nich doplní terasa s působivým výhledem na panorama metropole s Pražským hradem.

„Jednotlivé bytové jednotky budou prodávány ve stavu „white walls“, tedy ve stádiu hrubé stavby. Tento způsob prodeje je u luxusních nemovitostí běžný, protože dává budoucím majitelům šanci si byt zcela přizpůsobit vlastním představám a vyhnout se tak zbytečným zásahům a přestavbám. Sami si mohou dopředu diktovat, jaké budou chtít finální úpravy dispozic a vybavení interiéru. Následně záleží již jen na nich, zda si v zakoupeném bytě vytvoří útulný domov, nebo ho pronajmou. Atraktivní lokalita, možnost parkování a prolnutí historické atmosféry pražských Vinohrad s moderním stylem bydlení z něj totiž činí výbornou investiční příležitost, “ konstatuje  Jakub Sedmihradský, Business Development Director Lexxus Norton.

Projekt U Rajské zahrady 2 se nachází v těsné blízkosti Riegerových sadů a veškeré občanské vybavenosti v centru Prahy. Za jeho realizací stojí společnost Trivium earnings value P1.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba