Ženy, nechme se hýčkat: tip na 5 wellness hotelů pro víkendový pobyt

Potřebujete nabrat síly po dlouhém dni plném schůzek, chození po městě či lese? Není hříchem dopřát si také trochu odpočinku. Vlastně proč jen trochu? Dopřejte si ho hodně! Nechte se rozmazlovat v hotelových lázních. Globální hotelový vyhledávač trivago.cz představuje 5 českých hotelů, kde si můžete dopřát masáž nohou po celodenním chození po památkách, nebo jenom vypnout po vypjatém týdnu ve vířivce. Zapoťte se ve finské sauně, vychutnejte si pivní lázně s ochutnávkou piva nebo třeba kyslíkovou terapii.

1) Chateau St. Havel, Praha

Fotografie: Chateau St. Havel (zdroj: trivago.cz)

Wellness hotel Chateau St. Havel se nachází uprostřed stylového anglického zámeckého parku nedaleko centra Prahy. V tomto zrekonstruovaném novogotickém zámku najdete wellness centrum Infinit s privátními saunami i whirlpooly. Unikněte věčnému shonu a nechte se rozmazlovat - občerstvení si můžete objednat přímo do privátní zóny. Tip: po relaxaci či procházce v nedalekém lese si vychutnejte degustační menu v zámecké restauraci.

2) Luxury Wellness Resort Retro Riverside, Karlovy Vary

Vyzkoušejte také originální thajskou masáž či kyslíkovou terapii

Fotografie: Retro Riverside (zdroj: trivago. cz)

Kam jinam si vyrazit za trochou odpočinku nežli do lázní? Ještě lépe do oblasti proslulé lázeňstvím, avšak pryč od shonu města. Na břehu tichého jezera uprostřed lesů si dopřejte odpočinek v hotelu Retro Riverside, a to jen pár minut od Karlových Varů. Najdete zde vše, co k načerpání energie potřebujete: luxusní wellness s výhledem na přehradu, velký bazén s masážními tryskami, tureckou i finskou saunu a samozřejmě whirlpool. Vyzkoušejte také originální thajskou masáž či kyslíkovou terapii.

3) Royal Court Hotel, Praha


Fotografie: Royal Court Hotel (zdroj: trivago.cz)

Malá oáza přímo v centru pražského Nového Města se nachází v hotelu Royal Court. Relaxujte ve vířivce v privátním spa v egyptském stylu obklopeni svíčkami a exotickými oleji. Z finské sauny se přesuňte na pohodlné lehátko, upíjejte zelený čaj a svým chodidlům dopřejte příjemnou masáž.

4) Hotel Bedřiška Wellness Resort & Spa , Špindlerův Mlýn


Fotografie: Hotel Bedřiška (zdroj: trivago.cz)

České hory jsou ideálním místem pro aktivní odpočinek. Ať už sem přijedete prozkoumávat úžasnou přírodu nebo si jen oddechnout po náročném týdnu, jistě oceníte možnost uvolnit tělo ve vyhřátém bazénu. Právě takový najdete v hotelu Bedřiška ve Špindlerově Mlýně. Hotelové wellness centrum disponuje vším, co pro odpočinek potřebujete - vířivým bazén s 56 masážními tryskami, finskou i parní saunou, soláriem i barem a nabízí také masáže – jak thajské, tak sportovní.

5) Hotel Suite Home Prague, Praha


Fotografie: Hotel Suite Home Prague (zdroj: trivago.cz)

Už jste si vyzkoušeli pivní koupel? V pivních lázních BEER LAND hned vedle hotelu můžete dopřát svému tělu originální lázeňskou proceduru. Během koupele v přírodních ingrediencích, z nichž se vaří české pivo, si můžete sami čepovat a konzumovat pivo. Po koupeli ve vířivé dubové kádi relaxujte na lůžku z pšeničné slámy za plápolajícího ohně v krbu a ochutnejte čerstvý domácí pivní chléb. Chcete-li si užít romantickou snídani či večeři s úžasným výhledem, pak si zde zamluvte apartmán s výhledem na pražský hrad.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky