Velikonoční dekorace: šetřete čas a vyzdobte Velikonoce skleněnými kraslicemi

Skleněné kraslice jsou nový trend Velikonoc Prodlužující se dny a jaro v plném proudu společně vyzývají k novému startu. Vnést do svých domovů čerstvou energii můžete i díky blížícím se Velikonocům, a to prostřednictvím jednoduchých dekorací. Pokud vám však na tvoření už nezbývá dostatek času či nejste zručný typ, nezoufejte. Česká firma GLASSOR vytvořila kolekci ručně vyráběných skleněných kraslic, které vám veškeré dekorování usnadní a navíc - dorazí až k vám domů.

Velikonoce se kvapem blíží a právě finišujete jarní úklid. Třídění všech po zimě nepotřebných věcí a mytí oken je ale natolik vysilující, že veškerá kreativní energie je nenávratně pryč. I přesto však nadále toužíte si udělat domov na svátky hezky útulným. Jednoduchým řešením mohou být skleněné dekorace, které stačí pouze šikovně naaranžovat či zavěsit. „Typické jarní barvy jsou zastoupeny červenou, žlutou a zelenou na bílém podkladu, což vyvolává pravou veselou atmosféru Velikonoc. Modernější pojetí představují skleněná vajíčka s efektem rozpitých barev, efekt luxusu pak vašemu interiéru dodají ozdoby v barvě lila a zlaté v kombinaci se zlatým a černým zdobením. Tato originální řada vznikla díky unikátní spolupráci s Chateau Mcely,“ představuje kolekci velikonočních skleněných vajíček Kateřina Tichá, majitelka firmy GLASSOR. Z letošní jarní kolekce tak budou nadšeni příznivci klasiky i moderních trendů.

Skleněné ozdoby můžete jednoduše zavěsit na rozkvetlé větvičky naaranžované ve váze či je umístit samostatně do ozdobné mísy. Velkou parádu dokáže v bytě vykouzlit také čerstvě vypěstované jarní osení, které vzejde za necelých deset dnů. Pokud už ale do Velikonoc zbývá ani ne týden, hlavu věšet nemusíte. Stačí dát na mističku vatu namočenou do vody a na ni semínka řeřichy, která krásně naklíčí za pouhé tři dny. Úžasnou jarní výzdobu vykouzlí i rašící čočka, která má hezké kudrnaté lístky. Do zelené travičky pak umístíte nazdobená vajíčka a velikonoční svátky mohou začít. Čas ušetříte i díky tomu, že si skleněné dekorace můžete objednat z pohodlí domova. „Zákazníci si letošní novinky mohou objednat přímo u výrobce v e-shopu. Na takto křehké zboží samozřejmě zajišťujeme stoprocentně bezpečné doručení, ozdoby balíme do speciální kartonů a krabiček.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry