Letní tábor: seznam nabídky letních táborů pro děti

TNBiz, 24.4.2017

Jihočeský kraj

Na jihu Čech najdete letních táborů opravdu velké množství. Hlavním organizátorem je v tomto kraji sdružení Eldorádo z. s., které nabízí nejen tábory pro nejmenší, ale i různé tematické a pohybově zaměřené pobyty. V nabídce je taneční, airsoftový, cyklistický, sportovní, výtvarný, paintballový, dívčí akční nebo třeba modelingový tábor, odvážné děti si mohou vyzkoušet i 14denní tábor přežití. Bohatou letní táborovou nabídku připravilo pro děti i sdružení Děti bez hranic. Ratolesti mohou vyzkoušet záchranné mise, nebo podniknout cestu s Vinnetouem, Robinem Hoodem či Alenkou v říši divů. Kompletní nabídku táborů v Jihočeské kraji najdete zde.

Jihomoravský kraj

Archeologické prázdniny s Indiana Jonesem nebo mafiánský tábor, ale i tábor pro superhrdiny najdete v Jihomoravském kraji. Centrum tvořivosti nabízí i Cestu do pravěku, Robinsona, Knoflíkovou válku nebo filmové Ať žijí duchové! Vyzkoušet si děti mohou pětidenní florbalové soustředění či plavecké tábory. To a mnohem více najdete zde.

Karlovarský kraj

Tábor plný čarování nebo takový, který pomáhá zlepšit vztahy mezi dětmi a rodiči nabízí sdružení Ametyst. Eldorádo pak nabízí dobrodužné tábory s různými adrenalinovými aktivitami a kurzem přežití. Přehled táborů najdete zde.

Královéhradecký kraj

Letní tábory pro nejmenší, výtvarné, airsoftové ale i taneční prázdniny si mhou děti užít v Královéhradeckém kraji. Oblíbený sportovně a jazykově zaměřený tábor nabízí BOMBA tábor. Zvířátka, angličtinu, adrenalin i Pokemóny nabízí Spolek přátel našich hor, ochranu a poznávání přírody slibuje Česká tábornická unie. Magické, sportovní a další skvělé tábory najdete zde.

Liberecký kraj

Flexi tábor v Kořenově, kde si můžete sestavit program podle sebe, nabízí Agentura TAPAZA. Vybrat si můžete nejrůznější sporty, tvořivé dílničky, jazyky i tanec. Tematické prázdniny plné her s výlety slibuje Hravé Ústí. A co dál je v kurzu? Starodávný příběh rytířů Jizerských hor nebo třeba hra na zálesáky, seznam všech připravovaných táborů najdete zde.

Moravskoslezský kraj

Plno zábavy si ale užijí i děti na táborech v Moravskoslezském kraji. Na výběr jsou letní pobyty na farmě se spaním pod stany, paintballem, sportem, focením, divadlem, tancem i jazyky. Středisko volného času Vítkov dětem nabízí i kovbojské prázdniny s týdenním pohledem na svět ze sedla koně, nekonečnou cestu Hobita nebo dobrodružství v pevnosti Boyard. Seznam táborů najdete zde.

Olomoucký kraj

Příměstský tábor pod lany, hru o putovní pohár, hledání magických tvorů i tábor plný koní nabízí organizátoři Olomouckého kraje. Ani tady nechybí tematické tábory jako Letopisy Narnie, Harry Potter nebo Hledá se Nemo. Seznam táborů najdete zde.

Pardubický kraj

Doslova magické tábory najdete pro děti v Pardubickém kraji. Školu čar a kouzel, školu hrdinů, magickou akademii Gradu či kouzelnou zemi Yuurien objevíte zde. V nabídce jsou zároveň i tábory v terénu, rybářské, kulinářské, cyklistické i výtvarné pobyty.

Plzeňský kraj

Adrenalinový letecký, letní indiánský i tábor plný zvířat si mohou užít děti Plzeňského kraje. Ratolesti se také mohou vžít do kůže pirátů, soutěžících v pevnosti Boyard nebo postavy Asterixe a Obelixe. Seznam táborů najdete zde.

Praha

V hlavním městě najdete převážně příměstské tábory. Děti se mohou věnovat hudbě, koním, programování a virtuální realitě, ale i fotografování, umění nebo výletům do přírody. Seznam táborů najdete zde.

Středočeský kraj

Na vodu i za bájným pokladem Černé perly či šíleného papouška, ale i nejrůznější kroužkové tábory a multikempy najdete zde. Pro děti jsou připraveny i kouzelnické čáry Harryho Pottera, Robin Hood, drak Sedmihlav nebo oblíbené poznávání Byl jednou jeden život.
 

Ústecký kraj

Hledání bájné Atlantidy, Bránu do Bradavic, dílničku Flinstounových ale i návod, jak se stát superhrdinou nabízí OS Tábor bez hranic. Pobyt v přírodě a ukázku loveckých zbraní i sokolníků nabízí Krušnohorský spolek. S kamionem po Evropě si pak mohou děti užívat na letním táboře pod Spolkem Tomášov. Celý seznam zde.

Vysočina

Celotáborovou hru Copak je to za vojáka, zdolávání výšek s Ironmanem, čarování, jezdecké tábory, programování, focení,divadlo, tanec ale i cvičení draka nebo velké dobrodružství pro kovboje a kovbojky, indiány a indiánky v Šiklově mlýně. To je jen část z pestré nabídky táborů na Vysočině. Jejich seznam najdete zde.

Zlínský kraj

Lukostřelecký tábor Hunger games, napínavé hry Zaklínače, nebo hledání bájné Atlantidy. To je nabídka táborů ve Zlínském kraji, jejich přehled najdete zde.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky