FAB uvádí na trh novou patentovanou platformu RSG

Společnost ASSA ABLOY uvádí v těchto dnech na trh novou platformu FAB RSG.  Jedná se o patentovanou technologii, která byla vyvinuta v továrně v Rychnově nad Kněžnou. Nová platforma je vybavena bezpečnostními prvky a je maximálně odolná vůči destruktivním i nedestruktivním metodám, jako je bumping, planžetování a odvrtání. 

Bubínek je zesílen až o 40 %, což zvyšuje jeho odolnost při dlouhodobém mechanickém namáhání. 

„Společnost ASSA ABLOY je leaderem v oblasti uzamykacích dveřních systémů, proto se neustále snažíme inovovat a vylepšovat naše produkty a technologie a pružně reagovat nejen na potřeby trhu,“ říká Martin Šedivý, ředitel ASSA ABLOY Czech & Slovakia. 

FAB RSG  bude od dubna k dostání u certifikovaných zámečníků v České republice a na Slovensku.

FAB – tradiční česká značka zámků a cylindrických vložek

má za sebou více než stoletou historii. Od r. 1997 je součástí portfolia nadnárodního zámkařského koncernu ASSA ABLOY. Rychnovská továrna ročně produkuje přes 8 milionů cylindrických vložek, samozamykacích zámků, otvíračů dveří a kování, které míří do celého světa. Společnost sází na neustálou inovaci a vývoj. Úzce spolupracuje s vybranými zámečnictvími, jejichž prostřednictvím nabízí nejen široký sortiment výrobků, ale také profesionální servis a poradenství v oblasti zabezpečení.

Více informací na:www.fab.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky