Nechte se okouzlit svítidly s třpytícím efektem

REKLAMA       Inzerce, 31.5.2017

Obyčejné svítidlo vás jen tak nezaujme? Neustále hledáte něco originálního, co by vás v oblasti designu osvětlení zaujalo? I v jednoduchosti může být krása, český výrobce svítidel Fulgur tak vsadil na jednoduchý prvek, který vás svým efektem naprosto okouzlí.

Svítidlo s hvězdným stínítkem

Celé kouzlo nových svítidel Fulgur Aneta Star a Fulgur Pavla Star spočívá v jejich stínítku. Je odolné, plastové a zajišťuje ideální rozptyl světla po celé místnosti.

Oproti většině ostatních stínítek je ale vyvedeno v krásném designu s hvězdami. Ať už tedy světlo zapnete v obývacím nebo dětském pokoji, budete obdivovat třpytící efekt osvětlení, na který můžete být zvyklí třeba u lustrů.

S vítidlo, které se díky velmi úspornému světelnému zdroji hodí všude tam, kde je potřeba dlouhodobě svítit, vám tak může navodit pocit luxusu nebo třeba magickou atmosféru. Nemusíte mít přitom obavy, že by vám svítidlo dlouho nevydrželo. Použitý světelný zdroj je nejen úsporný, ale má také velmi vysokou životnost.

Originální stropní a nástěnné svítidlo s překrásným a přitom nerušivým třpytivým efektem Fulgur Aneta Star a Fulgur Pavla Star navíc nebliká a startuje okamžitě. Je to tak jednoznačný tip na osvětlení, které nezklame.

Originální svítidla s třpytícím efektem

Potrpíte si na detaily, které vám dokáží vykouzlit úsměv na tváři? Český výrobce Fulgur si speciálně pro vás připravil nástěnná svítidla s třpytivým efektem.

Originální stropní svítidlo, svítidlo fulgur aneta, svítidlo fulgur pavla, třpytivé osvětlení, stropní světla třpytící, designové stínítko

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry