Bodovky umístíte kamkoli

REKLAMA       Inzerce, 15.6.2017

Dokonalé osvětlení interiéru nemusí vždy vycházet z klasického rozložení lustr, lampa a další světla. Nezapomeňte, že právě to, jak váš domov bude vypadat, když ho rozsvítíte, je zcela na vás. Buďte kreativní a rozhodujte se podle toho, jak na vás dané světlo nebo kombinace působí. S jakým osvětlením si můžete skvěle pohrát? Zkuste bodovky, které umístíte opravdu kamkoli.

 


Originální a praktické bodovky

Jestli chcete jedním slovem vystihnout bodové osvětlení, pak použijete slovo „variabilní“. Nejen že bodovkami osvětlíte celou místnost, ale můžete je využít ke zvýraznění nějakého aspektu pokoje. Zaměřte se na obraz, zrcadlo, sochy, fotografie nebo třeba průčelí.

Základ pokryjete sádrokartonovým podhledem se zápustnými světly. Tento způsob se hodí do všech místností, ať už do kuchyně, nebo do chodby. Pro snadnější a praktičtější ovládání raději rozdělte světla do více okruhů.

Bodovky můžete umístit také na konstrukce, nebo je tak rovnou pořídit. Čím víc bodovek, tím intenzivnější osvětlení. Jen si dejte pozor, abyste ideálně zvolili osvětlení ze stejné série a výsledné dílo vypadalo celistvě a jednolitě.

Podle čeho můžete u bodovek vybírat? Bodovky mají různý design, jsou vyrobeny z různého materiálu, liší se tvarem, intenzitou osvětlení, příkonem a dalšími technickými vlastnostmi.

Zajímají vás další tipy a rady týkající se svítidel? Čtete blog odborníků na kvalitní svítidla Fulgur .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry