Zabijte dvě mouchy jednou ranou: síť proti hmyzu i předokenní roleta

Nezávislá síť proti hmyzu i roleta

… a to do doslova! Pokud totiž řešíte účinné předokenní zastínění a současně protihmyzovou okenní síť, můžete zvolit jejich kombinované řešení. „Rolovací sítě proti hmyzu lze integrovat spolu s roletami do jediného krycího boxu, což vám značně zjednoduší starosti s jejich instalací,“ uvádí pan Radek Havelka, obchodní ředitel značky MINIROL, která se výrobou předokenních rolet i sítí proti hmyzu zabývá, a pokračuje: „Síť se v případě této varianty navíjí na samostatnou hřídel, díky čemuž s ní lze pohybovat nezávisle na roletě, a každý se tak může rozhodnout zcela podle svého uvážení, který prvek nechá v danou chvíli zatažený či naopak vytažený.“ Díky nové variantě umístění hřídele se síťovinou navíc odpadá dosavadní nevýhoda tohoto řešení a to příliš velké krycí boxy. „Při stejné výšce okna tak nyní můžete mít mnohem menší krycí box, což oceníte zejména při snaze o co nejharmoničtější propojení s fasádou domu,“ uvádí pan Radek Havelka.

Od hmyzu i horka v domě tak budete mít díky této praktické vychytávce nadobro pokoj… prostě zabijte dvě mouchy jednou ranou!

Obchodní značka Minirol se specializuje na rolovací systémy pro stavební otvory v mnoha podobách, ale vždy ve špičkové kvalitě a přijatelné ceně. Výrobce poskytuje stínicí techniku v podobě předokenních screenových clon a předokenních rolet z plastu či hliníkového plechu. Okenní techniku doplňují protihmyzové sítě v mnoha variantách.  



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry