Naše koupelny rostou a s nimi i koupelnový nábytek

Koupelnové skříňky rostou do výšky Věřte – nevěřte, ale naše koupelny se zvětšují! A kdo by nechtěl mít ve svých skříňkách dostatek prostoru na všechny své důležité koupelnové propriety. Takovýto požadavek umí už jen podle svého názvu lehce vyřešit řada koupelnového nábytku Q MAX. „Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků ohledně přidání více menších úložných prostor“, říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a dodává: „Teď už do svých koupelnových skříněk schováte opravdu všechno!“

Součástí řady Q MAX je nově i vysoká doplňková skříň. Na výšku má necelé dva metry a pro svou variabilitu je vhodná i k jiným řadám, což z ní dělá příjemný prvek do koupelnových sestav na míru každého z nás.

Vzhled skříně a potažmo celé řady Q MAX je možné si vybrat z pestré palety dekorů. V nabídce jsou dřevodekory jako bříza, dub nebo ořech, či netradiční dekory beton, oregon nebo cafe. Pro milovníky vysokého lesku je řada k dostání v bílé, červené nebo antracitové variantě.

Pokud tedy chcete mít ve své koupelně MAXimální úložné prostory, nábytek z řady Q MAX je skvělou volbou!

•••

 Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna