Veletrh FOR ARCH a FORM THERM přinesou zajímavé novinky

Letos se v rámci veletrhu uskuteční Technologické fórum

Novinky a inovace ve svém portfoliu představí přední česká firma zaměřující se na otopné systémy, skupina KORADO návštěvníkům 28. mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH v areálu PVA PRAHA Letňany. Ve dnech 19. – 23. 9. 2017 zde uvede novinku v sortimentu – větrací jednotku s rekuperací KORASMART TUBE 2400. Stánek společnosti KORADO návštěvníci veletrhu naleznou v hale 4, sektor B11.

Jedním ze souběžně probíhajících veletrhů bude i letos FOR THERM zaměřený na vytápění. Hlavním letošním tématem bude život v pasivním domě a řízené větrání. Skupina KORADO zde představí novinku ve svém portfoliu a to, centrální rekuperační jednotky asociovaného člena skupiny KORADO společnosti ThermWet s.r.o.

Společnost KORADO v rámci výstavy odprezentuje i poslední inovace v oblasti konvektorových těles. Vystaveny budou i ukázky originálního potisku čelní desky pro nástěnná otopná tělesa RADIK a RADIK Premium.

Letos poprvé se v rámci veletrhu uskuteční Technologické fórum. Bude se jednat o jednodenní diskusní setkání, které bude pravidelně přinášet informace o aktuálních tématech stavebnictví a představí příklady z praxe.

 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika