Otevřete svůj interiér světlu a světu

Otevřete svůj interiér

Nebojte se otevřít svůj interiér světu! Pro okna s novinkou letošního podzimu, posuvně-zdvižným systémem ASS 70 BE VI je to naprostá hračka – stačí totiž pouze odsunout dveřní křídlo a máte celé okolní prostranství jako na dlani!

„Novinka letošního podzimu - hliníkový posuvně-zdvižný systém ASS 70 BE VI může dosáhnout maximální výšky i šířky až tří metrů, a dokáže tak nabídnout opravdu jedinečný výhled ven, který není díky použití velice subtilního rámu fixní části nijak narušován. Jeho součástí je navíc také bezbariérový práh, který umožňuje každému pohybovat se mezi interiérem a zahradou či terasou zcela bez starostí,“ říká Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST, která se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken a dveří.

Kromě unikátního minimalistického designu i naprostého uživatelského komfortu však oceníte i další praktické vlastnosti tohoto velkoformátového systému. „Při zasklení izolačním trojsklem dosahuje tento posuvně-zdvižný systém velmi nízké úrovně tepelného prostupu, a splňuje tak vysoké nároky na tepelnou izolaci. I za těch nejchladnějších zimních dnů tak můžete v interiéru v klidu relaxovat a kochat se okolní mrazivou scenérií za okny,“ uvádí Ing. Miroslav Culka. Samozřejmostí je také odolnost proti vloupání, díky čemuž se s tímto posuvně-zdvižným systémem nemusíte opravdu vůbec ničeho bát.

Novinka letošního podzimu je také k prohlédnutí přímo na showroomu společnosti DAFE-PLAST v Červeném Kříži u Jihlavy.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry