Prodej luxusního projektu Vily Kejřův Park je zahájený

Jana Brožková, 9.11.2017
Komplex 4 luxusních rodinných domů

Komorní projekt Vily Kejřův Park právě vyrůstá v Praze 9 – Hloubětíně. Komplex 4 luxusních rodinných domů z portfolia realitní kanceláře Lexxus Norton představuje ideální rodinné bydlení obklopené přírodou, které nepostrádá výhody městského způsobu života. Dokončení jeho výstavby se chystá v prosinci 2018.

Rezidenční soubor Vily Kejřův Park sestává ze tří komfortních rodinných domů 5+kk, které obklopuje zahrada o velikosti 176 m2 až 517 m2, a jedné větší vily 6+kk se zahradou o velikosti 878 m2. Všechny budovy navíc doplňuje terasa, parkovací stání a garáž. Jejich slunné interiéry rozdělené na dvě podlaží jsou vybavené základními standardy od renomovaných výrobců. Jedná se o sanitu značek Laufen, Kaldewei nebo Hansgrohe, podlahy Quick Parquet nebo obklady La Futura. Součástí domů je také podlahové vytápění a tepelné čerpadlo.

„Vily Kejřův Park rozšíří nabídku nového bydlení v klidné lokalitě u říčky Rokytky, v níž se snoubí kontrast moderního městského života a téměř vesnického koloritu původní zástavby Hloubětína. Tato oblast však zaujme nejen rodiny s dětmi hledající klid a soukromí, ale také aktivní sportovce a milovníky dlouhých procházek v přírodě. V jejím sousedství se totiž nachází mnoho přírodních zajímavostí, mezi něž patří Kejřův park, povodí Rokytky a Hořejší nebo Polifkův rybník, “ komentuje Jakub Sedmihradský , Business Development Director Lexxus Norton.

Místo, kde nový projekt vyrůstá, disponuje výbornou dopravní dostupností do centra metropole. Nedaleko od něj se nachází zastávka tramvaje Starý Hloubětín a stanice metra B – Hloubětín. Budoucí majitelé zdejších vil jistě ocení i bohatou občanskou vybavenost, kterou místní lokalita skýtá. Naleznou zde školu, školku nebo restauraci a v dojezdové vzdálenosti rovněž obchodní centra Černý Most a Galerie Harfa.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba