Na podzimní plískanice zapomeňte v infrasauně

REKLAMA       Inzerce, 10.10.2018

Saunování, neboli termoterapie, je založena na využití příznivých účinků opakovaného střídání přehřátí organizmu na teplotu molem 39°C a následného rychlého zchlazení. Pravidelné saunování rozproudí krevní oběh i lymfatický systém , uvolňuje ztuhlé a unavené svalstvo, má příznivý vliv na imunitu a je to také velmi účinná psychická relaxace.

Pozitivní účinky saunování je dnes možné vyzkoušet si v mnoha wellness centrech. Pokud si tuto formu relaxace oblíbíte, můžete sobě i celé rodině zajistit každodenní možnost očisty těla i duše v pohodlí domova, pokud si pořídíte domácí infrasaunu.

Domácí infrasauna má mnoho výhod. Kromě možnosti umístit ji díky kompaktním rozměrům téměř kamkoliv, je to možnost napojit ji do běžné sítěna 230 V a velmi nízká energetická náročnost. Náklady na saunovací cyklus v infrasauně jsou srovnatelné s použitím napařovací žehličky. Vejdete se tedy do 5 Kč za půl hodiny.

Infrasauny poskytují vyhovující vnitřní prostor pro pohodlné saunování a současně mají tak kompaktní rozměry, aby se vešly i do malých bytů. Je také velmi jednoduché infrasaunu doma složit a zprovoznit.

 

Na českém trhu si můžete vybrat od nejmenších modelů infrasaun pro jednoho až po velké infrasauny pro více osob.

Pokud vás zaujala možnost vybavit svoji domácnost infrasaunou, doporučujeme návštěvu showroomu společnosti MARIMEX, kde si můžete vybrat z mnoha modelů a nechat si poradit od školených specialistů. Infrasauny si tam můžete i vyzkoušet a vybrat si model přesně podle svých potřeb. Při výběru infrasauny vám pomůže také poradna MARIMEX, kde se kromě jiného dozvíte, že infrasauny MARIMEX mají několik speciálních výhod, jako například Systém 3S – konstrukci se skrytým spojením stěn, LED Harmony – použití tlumeného uklidňujícího barevného spektra LED osvětlení pro hlubší prožitek z relaxace a Intensity Control – se zónovým ovládáním nastavení 9 různých variant intenzity zahřívání topidel pro větší komfort při saunování. Při koupi infrasauny MARIMEX máte navíc nadstandardní záruku 3 roky a dopravu zdarma. V nabídce značky MARIMEX najdete množství různých typů infrasaun, včetně akčních modelů se zajímavou slevou.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika