Stylový design Vaší skříně díky bezrámovým dveřím

REKLAMA       Inzerce, 23.7.2019

Chcete si pořídit vestavěnou skříň, která bude praktická a zároveň elegantní? Nechte si u Vaší vestavěné skříně udělat bezrámové dveře a uvidíte, jak budete spokojeni. Bezrámové dveře mohou být z lamina, zrcadla, či barevného skla - lacobelu a jejich hlavním znakem je, jak už název napovídá, že nemají viditelné rámy, které by mohly skříni ubírat na kráse.


Netradiční forma výroby

Firma Amonit, jako jedna z mála firem, nabízí toto netradiční provedení vestavěných skříní. Výplň dveří je upevněna na skrytý rám, který brání prohýbání. Tento typ dveří lze využít i pro materiál skříně Lacobel či zrcadlo. Dveře se pohybují pouze ve vodící kolejnici a otevírají se za zafrézovanou úchytku. Tyto speciální dveře Vám přinesou hned několik výhod:

  • luxusní provedení a elegantní vzhled
  • hladké otevírání
  • kvalitní provedení bez prohýbání.

Proč vlastně vestavěnou skříň na míru?

Hlavní výhodou vestavěných skříní je maximální využití prostoru. Na běžné skříně se často odkládají přebytečné věci, které se do skříně nevejdou, což ruší celkový vzhled interiéru. Jelikož je vestavěná skříň až ke stropu, tak tento problém nikdy nenastane. Všechno se vejde přímo do skříně. S vestavěnou skříní odpadá také únavné utírání prachu, které je u klasických skříní zvykem. Další výhodou je možnost sestavit skříň přesně na míru, podle Vašich potřeb. Sami tedy určíte, jak bude skříň vypadat, z jakého bude materiálu, jestli budou dveře posuvné, pantové nebo bezrámové a jaké bude její vnitřní vybavení.

Jednou z výhod firmy Amonit je možnost předběžného sestavení vestavěné skříně v 3D návrháři zdarma. Zde si vyberete ze spoustu dekorů, materiálů a kování. Náhled Vám napoví, jak bude finální výsledek vypadat.


Jak vestavěnou skříň objednat?

Pokud jste se rozhodli pro koupi nové vestavěné skříně na míru, vyzkoušejte již zmíněný 3D návrhář nebo si nechte poradit od profesionálů přímo na prodejně. Pokud zavítáte do prodejny, tak Vám prodejci pro inspiraci předvedou vzorové skříně, ukáží jednotlivé části skříně, vhodné dekory a odpovídající rámy a výplně dveří či potřebné doplňky.

Nakonec se spočítá cena za vybraný materiál, která je při zachování zadaných údajů konečná. V případě, že se Vám výsledný návrh líbí, specializovaní technici mohou přijet k Vám domů a prostory zaměřit. Po přesném zaměření prostorů se dohodne konečné uspořádání skříně a vybere se finální materiál. Montáž je pak provedena do 2 – 3 týdnů od zaměření. Vám už pak nezbyde nic jiného, než se na Vaší vysněnou skříň těšit.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry