Nové Chabry jsou lákavou adresou: vyrůstají zde velkorysé rodinné vily

Jana Brožková, 19.10.2020
Komfortní rodinné vily o žádaných dispozicích V pražských Dolních Chabrech vyrůstají velkorysé rodinné vily, které doplňují sousední bytový komplex. Jejich celkový počet se v létě rozšířil o dvě nové. Lokalita je velmi atraktivní, a to nejen pro rodiny či jednotlivce, ale zajímají se o ni i podnikatelé.

Komfortní rodinné vily o žádaných dispozicích 4+kk a 5+kk vyvolaly velký zájem. Jejich dokončení a kolaudace jsou v plánu na první čtvrtletí roku 2021. Jedná se o promyšlené dispozice s garáží, které nabízejí vše, co moderní rodina potřebuje k pohodlnému životu. Vily jsou vystavěny na pozemcích o rozloze 353 až 420 metrů čtverečních. Prodáno je už většina domů a kupující se dají charakterizovat jako vyšší střední třída a mladé rodiny s dětmi. Nákup financují často z vlastních peněz, bez hypotéky. K třem stále dostupným nemovitostem nyní přibyly ještě dvě nové vily, které byly zařazeny do prodeje v průběhu léta.

„Nové Chabry jsou lákavou adresou nejen pro zájemce o bydlení, ale také pro prvotřídní podnikatele. Názorným příkladem je rozhodnutí italského šéfkuchaře Gianfranca Coizzy otevřít si vlastní restauraci v našem areálu. Gianfranco zde provozuje restauraci na velmi luxusní úrovni,“ podotkl Tal Grozner, šéf české pobočky známého developera Star Group.

V Dolních Chabrech se prodalo už přes sto čtyřicet bytů z rozestavěných etap F a G rozsáhlého bytového komplexu Nové Chabry. „Potvrzuje se, že lidé jdou za atraktivní lokalitou. Oslovuje je dopravní dostupnost, díky MHD jste do dvaceti minut v centru Prahy. Na nákupy si pak vyrazí do nedalekých obchodních center, třeba do Letňan, a nemusí se nikam trmácet přes půl města,“ vypíchl Tal Grozner.

„Našim zákazníkům se také líbí blízkost přírodních parků nebo kompletní občanská vybavenost v areálu projektu. K té jsme přispěli mateřskou školou i malým komerčním centrem s restaurací, fitness centrem, potravinami nebo vinotékou a další příspěvky chystáme.“ přiblížil Tal Grozner.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba