Evergreen Ďáblice nabízí dostupné bydlení na severozápadě Prahy

REKLAMA       Inzerce, 18.1.2021

V listopadu zahájila developerská společnost Doma je Doma výstavbu jednoho z největších rezidenčních projektů rodinných domů, jež se v posledních letech v hlavním městě realizují. Evergreen Ďáblice je unikátním souborem 120 bytů a 126 rodinných domů, které obklopí novou pěší promenádu na kraji městské části Praha 8 – Ďáblice. První etapa zahrnuje přibližně polovinu plánovaných bytů a domů a je o ni na realitním trhu velký zájem, o čemž svědčí rezervace většiny bytů a rodinných domů z 1. etapy. Očekávané dokončení těchto nemovitostí je v roce 2022.

Byty a domy pro každou životní etapu

V rámci první etapy je realizováno šest desítek nových bytů na Praze 8 ve dvojici bytových domů přímo v srdci nově vznikající čtvrti. Dispozice začínají u útulných garsoniér 1+kk a končí u rodinných bytů 3+kk, jejichž užitná plocha dosahuje až 90 m2. Z úvodní etapy projektu v tuto chvíli čekají na své budoucí obyvatele především byty o dispozici 2+kk v obvyklé ceně přibližně 4,7 milionu Kč s DPH.

Řadové domy jsou druhým typem bydlení, jež Evergreen Ďáblice nabízí. Orientace na rodiny je z projektu zřejmá: Na své budoucí majitele v tuto chvíli čekají přibližně dvě desítky volných domů o dispozici 4+kk a 5+kk, s garáží či rezervovaným místem ke stání na předzahrádce domu. Jejich typická cena se pohybuje mezi 9,9 až 13 miliony Kč s DPH, v závislosti na užitné ploše i velikosti zahrady. Rozloha pozemků rodinných domů osciluje mezi 130 a 203 m2 v závislosti na poloze konkrétního domu v rámci projektu. Celá výstavba přitom vzniká na místě bývalých skladových areálů, které byly ještě před zahájením zdemolovány a důkladně asanovány. Nová čtvrť tak změní západní cíp Ďáblic k nepoznání – bez diskuze k lepšímu.

Zeleň za dveřmi i v okolí

Projekt se nachází v těsné blízkosti míst, která jsou ideální pro sport i rekreaci, jako například Ďáblický háj. Skloubí tak jedinečným způsobem výhody bydlení v dobré dostupnosti od centra Prahy s intimní atmosférou tradiční městské části. Samotná výstavba vhodně kombinuje privátní zahrady rodinných domů s komunitními parky, dětskými hřišti a společnými zelenými promenádami, které prostupují napříč celou čtvrtí, a navíc navazuje na existující občanskou vybavenost starých Ďáblic. Pro ty, kteří hledají cenově dostupné bydlení v dobré lokalitě, jsou rodinné domy v Ďáblicích i atraktivní byty ideální volbou.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba