Polévka je základ: jak rychle servírovat poctivou polévku?

Polévky představují jeden z nejlepších pokrmů k rodinnému obědu nebo večeři. Jsou plné zeleniny, luštěnin, masa, a přestože jsou lehké, pěkně zasytí a zahřejí. Navíc dodají potřebné tekutiny, což je v létě potřeba dvojnásob. Pokud během prázdnin trávíte spoustu času mimo domov, hrnec voňavé polévky oceníte o to víc. 

Jistě jste slýchávali, že polévka je gruntZelenina z pole rovnou do sklenice

Jistě jste od maminek a babiček slýchávali, že polévka je grunt (a maso špunt!). Polévky jsou zkrátka zdravé! Jsou lehce stravitelné, dodávají tělu důležité látky, vodu i energii a neobsahují mnoho kalorií. Někteří odborníci je doporučují jíst jednou denně po celý rok. A když polévku, tak poctivou, sytou a z kvalitních surovin. Pečlivě vybraná zelenina přímo od farmářů je základem zavařených polévek od Vitany, které neobsahují přidaný glutamát, palmový olej, barviva ani konzervační látky. K dostání jsou ve čtyřech tradičních variantách, které my Češi milujeme: Hovězí polévka, Gulášová polévka, Hrachová polévka a Bramboračka.

Snadno a rychle! A navíc chutně a ekologicky

Velkým plusem je také snadná a krátká příprava. Obsah sklenice stačí vylít do hrnce, zalít stejným množstvím vody (u hovězí varianty se přidává dvojnásobek) a za občasného míchání 2 -5 minut povařit (1 balení/ 4 porce).

Speciálním bonusem je patentované víčko, které se jednoduše otevírá a lze opakovaně použít. Sklenici s víčkem tak můžete později využít při zavařování jiných potravin.



Názory na článek
Na dané téma nejsou žádné názory.

Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zavařování a vaření