Polévka je základ: jak rychle servírovat poctivou polévku?
Zelenina z pole rovnou do sklenice
Jistě jste od maminek a babiček slýchávali, že polévka je grunt (a maso špunt!). Polévky jsou zkrátka zdravé! Jsou lehce stravitelné, dodávají tělu důležité látky, vodu i energii a neobsahují mnoho kalorií. Někteří odborníci je doporučují jíst jednou denně po celý rok. A když polévku, tak poctivou, sytou a z kvalitních surovin. Pečlivě vybraná zelenina přímo od farmářů je základem zavařených polévek od Vitany, které neobsahují přidaný glutamát, palmový olej, barviva ani konzervační látky. K dostání jsou ve čtyřech tradičních variantách, které my Češi milujeme: Hovězí polévka, Gulášová polévka, Hrachová polévka a Bramboračka.
Snadno a rychle! A navíc chutně a ekologicky
Velkým plusem je také snadná a krátká příprava. Obsah sklenice stačí vylít do hrnce, zalít stejným množstvím vody (u hovězí varianty se přidává dvojnásobek) a za občasného míchání 2 -5 minut povařit (1 balení/ 4 porce).
Speciálním bonusem je patentované víčko, které se jednoduše otevírá a lze opakovaně použít. Sklenici s víčkem tak můžete později využít při zavařování jiných potravin.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Zavařování a vaření
- První temelínský blok opět vyrábí elektřinu. Plánovaná odstávka trvala dva měsíce
- Společnost MS-INVEST a.s. zkolaudovala svůj nejnovější projekt Byty Laudova v pražských Řepích
- Pohonné hmoty budou zdražovat i dále, i když selhává plán Rijádu na zdražení ropy. Saúdi potřebují peníze na své pouštní megaměsto, proto by cenu ropy rádi vyhnali o 20 dolarů za barel výše
- Jádro nebo vodík? V Hradci Králové budou debatovat špičky v oboru energetiky 8. června
- ČEZ ESCO staví pro Aisan Industry Czech jednu z největších českých střešních fotovoltaik. Zelená energie bude pohánět výrobu autosoučástek. Na 15 000 m2 střechy roste fotovoltaická elektrárna o výkonu 1,6 MW
- Hypoteční sazby stagnují, čekají na další krok ČNB