Anketa Kemp roku zná svého absolutního vítěze. Je jím Camping Rožnov

Obliba kempů dlouhodobě roste

Titul nejlepšího kempu letos obhájil Camping Rožnov, který v anketě Kemp roku zvítězil i v minulém roce. V nových kategoriích však obstály i další. Porota u nich ocenila například recyklovatelné nádobí, kvalitní domácí kuchyni nebo ZOO koutek pro děti.

Do konce srpna poslali lidé bezmála deset tisíc hlasů, jimiž podpořili své favority, a to nejen ty kempy, které se do ankety aktivně přihlásily. „Po kontrole platnosti hlasů a jejich výsledném sečtení jsme získali výsledné pořadí, o kterém rozhodly hlasy samotných návštěvníků. Z nich jsme po společné diskuzi s odbornou porotou následně vybrali vítěze v každé z deseti soutěžních kategorií dle cílové skupiny kempu,“ vysvětlil Adam Gros, CEO webového portálu Dokempu.cz.

Absolutním vítězem se stal Camping Rožnov, který zabodoval krásným prostředím, čistotou i milým personálem. Za ním na druhém místě skončil kemp Sedmihorky, dále pak Vranovská pláž. Organizátoři vedle absolutního pořadí oznámili také vítěze v nových kategoriích, jako je například Objev roku, Skokan roku nebo Nejlepší malý kemp.

Do odborné poroty tentokrát zasedl Tomáš Zástěra. „Výběr to nebyl vůbec jednoduchý. Nabídka kempů je u nás momentálně na nejlepší úrovni, co kdy byla, přesto se nám nakonec podařilo vybrat celkové vítěze i vítěze v jednotlivých kategoriích. Soutěž mi dala příležitost poznat nová místa. A už teď můžu prozradit, že do některých z nich si v příštím roce rozhodně udělám výlet,“ nastínil Tomáš Zástěra, ambasador letošního ročníku ankety.

V roce 2022 se do ankety aktivně zapojilo 150 kempů a rekreačních středisek, celkem však mohlo být hodnoceno více než 1 500 českých a slovenských ubytovacích zařízení. Kompletní výsledky a další podrobnosti najdete na webu Dokempu.cz.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy