NALOŽTE SE DO POHODY - lákají vany švédského Gustavsbergu

Není nad to ponořit se po těžkém dni do horké vany. Přestože v denním shonu dává mnoho lidí přednost rychlé sprše, požitek, který vám přinese příjemná relaxace v napuštěné vaně, se ničím nahradit nedá.

 

Není vana jako vana.

To moc dobře ví přední evropští designéři, kteří navrhovali vany pro značku Gustavsberg. Proto je každá vana této značky unikátní a do detailu promyšlená. Společné pak mají také mnoho. Důraz na moderní design, kvalitu a praktičnost. Gustavsberg nabízí téměř 50 různých van: hranaté, oválné, rohové, vany navrhované pro koupel ve dvou, ale i takové, které nejsou o moc větší než sprchový kout. Řešení se najde pro každého.

 

To nejlepší z Evropy

Vany Gustavsberg v sobě snoubí nejen moderní evropský design se švédskou kvalitou a tradicí, ale i českou zručnost.  Tyto vany se totiž vyrábí v České republice.

 

Nejen design, ale i kvalita provedení

Kvalitu akrylátových van Gustavsberg zaručuje použitý materiál, tedy vysoce kvalitní polymetylmetaakrylátové desky Lucite SW o síle 4 mm. Dokonalost provedení je završena unikátní kovovou výztuží METAL RIM ukrytou v okraji vany, bránící jakémukoliv pokroucení či poškození, ať už během transportu či instalace. Díky tomu splňují vany Gustavsberg dvakrát přísnější normy na rovnost, než vyžaduje naše legislativa.

 

Je libo bublinky?

Bublinková koupel je stále oblíbenější formou relaxace. Gustavsberg nabízí do svých van různé varianty hydromasážních systémů. Sparkling systém je dokonce nejtišším systémem ve své třídě na našem trhu. Oproti ostatním pracuje o 30% tišeji, což ocení nejen obyvatelé panelových domů.

 

Vana jako sprchový kout

Ne každý má v koupelně dostatek prostoru, aby si pořídil vanu i sprchový kout. Těm, kdo hledají kompromis, vychází Gustavsberg vstříc nejen designem a tvarovým řešením některých van, ale také nabídkou kvalitních vanových zástěn, v jednodílném, či dvoudílném otočném provedení. Speciální 8mm silné sklo v profilu z eloxovaného hliníku je ošetřeno unikátní technologií Clearglass, která změní sklo z vnější i vnitřní strany na zcela hladký povrch. Neulpí tak na něm ani kapka vody, nedochází k usazování vodního kamene a čištění se stane hračkou.

  

 Řada FAMILY

Vany FAMILY jsou domyšlené do posledního detailu. Velkou roli v jejich designu hrají anatomické tvary. Vany z této řady dodají vaší koupelně romantickou atmosféru.

FAMILY CHARITKA

Vana FAMILY CHARITKA na první pohled zaujme rafinovaně modelovanými úchopy pro snadnější pohyb ve vaně, plynule přecházejícími v pohodlné opěrky rukou.

 

Řada ANDROMEDA

Vany ANDROMEDA si díky prostornosti a hloubce oblíbí zejména ti, co se rádi potápí. Čisté linie a vnitřní oválovité křivky vytváří příjemně ergonomický tvar. Hloubka van Andromeda se pohybuje kolem 50 cm.

ANDROMEDA OVÁL

Vanu ANDROMEDA OVÁL můžete postavit jako klenot doprostřed koupelny, nebo ji napůl zapustit. Hloubka 51 cm nabízí téměř potápěčský zážitek.

 

Řada DODONA

Vany DODONA jsou navrhované pro kombinaci koupele a sprchy. V jedné části umožní kruhové rozšíření pohodlné osprchování, druhá pozvolně se svažující část láká k příjemné koupeli. V kombinaci se sprchovými zástěnami Gustavsberg Logic si můžete užít sprchování zcela bez obav.

DODONA 180

Vana DODONA 180 vychází z klasického tvaru vany doplněného o prostor pro sprchování. Kromě luxusního rozměru 180 cm se vyrábí i v menších variantách 170, 160, 150, a 140 centimetrů.

 

Řada CASSANDRA

Vany CASSANDRA vynikají jednoduchým minimalistickým designem a velkým vnitřním prostorem. Dokonalá hladkost, symetrie a žádné nefunkční výběžky, to vše tvoří z van Cassandra ideální řešení pro milovníky čistých tvarů.  Díky prostornosti a hloubce těchto van zmizí bez problémů pod vodou i vaše ramena.

CASSANDRA OFFSET

Vana CASSANDRA OFFSET zaujme elegantně zakulaceným rohem. Můžete ho obložit mozaikou, nebo využít speciální Cassandra akrylátový panel.

 

Řada LOGIC

Vany LOGIC jsou navrženy speciálně pro malé prostory. Asymetrické okraje a strmé boky maximálně využívají prostor a přitom vany neztrácí na pohodlnosti. V oblasti krku a zad vás mile překvapí ergonomická Logic vlna.

LOGIC 120

Vana LOGIC 120 je nejmenší vanou od Gustavsbergu. Dokáže i v miniaturní koupelně nabídnout možnost koupele i sprchování. Spolu s vanovou zástěnou Logic tvoří dokonalý komplet.

 

Řada ARTIC

Vany ARTIC vycházejí z rovných linií a hranatých tvarů. Mají silné okraje, jsou prostorné a design je navržen pro instalaci do výrazného rámu.

ARTIC OFFSET

Vana ARTIC OFFSET může být i tam, kam by se jiná vana nevešla. Díky zkosené hraně v oblasti nohou je možné ji umístit například hned za dveře, kde zbývá jen 50 cm místa. I přesto vana ale překvapí velkým vnitřním prostorem.

 

Na závěr trošku tuningu

Vany Gustavsberg můžete vybavit nejen masážním systémem či vanovou zástěnou pro sprchování. Myšleno je i na co největší pohodlí.

 

Podhlavník TREND

Tento nastálo připevněný podhlavník udělá z vany dokonale pohodlné místo. Vhodný pro vany Artic, Andromeda, Dodona, Logic a Cassandra.

 

Podhlavník STOCKHOLM

Podhlavník vybavený přísavkami pro volitelné umístění, vhodný pro většinu van.

 

Madlo TREND

Drobnost, která vám velmi usnadní pohyb ve vaně. Toto madlo je určené pro vany Andromeda.

 

Madlo FAMILY

Madlo určené do van Family.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy