DO KOUPELEN NOVÉ ŠIKOVNÉ PRODUKTY OD SIKO

Společnost SIKO koupelny, největší specializovaná síť prodejen v oboru vybavení koupelen, přichází podruhé s řadou SIKOVNÝCH PRODUKTŮ. Ta zahrnuje praktické a užitečné výrobky koupelnového vybavení, které přesvědčí nejen kvalitou, ale i cenou.

 

Co má dělat maminka, když chce přebalit kojence a má v koupelně málo místa? Ondřej Sochor, product manager společnosti SIKO koupelny přichází s řešením: „Z víceúčelové skříňky SELMA lze snadno vyklopením přídavné desky vytvořit přebalovací pult s nosností až do 15 kg. A když dítě vyroste, tak se deska jednoduše vyjme. Pro pohodlí malých batolat dodáváme ke skříňce i hygienicky nezávadnou podložku.“ Vrchní část skříňky doplňují poličky s dostatečným úložným prostorem a ve spodní části se nachází praktický koš na prádlo. Povrch této variabilní skříňky je odolný proti vlhkosti, která je v koupelnách běžná. Skříňka však může být umístěna i v jiných prostorách bytu. Ve svém provedení z kvalitního materiálu se vzorem dřeva a leštěným povrchem zaručuje při standardním šetrném zacházení dlouhodobé zachování pěkného designu. Víceúčelová skříňka je vytvořena tak, aby šla ideálně sladit s ostatními výrobky ze série koupelnového nábytku SELMA. Tato řada zahrnuje různé varianty koupelnových skříněk, zrcadla, galerky i doplňky.

 

Každému se jistě někdy stalo, že vyšel ze sprchy či horké lázně a při pohledu do zrcadla neviděl nic jiného než páru. Díky dalšímu užitečnému výrobku SIKO – nezamlžujícímu zrcadlu KERAMIA PRO – to již může být minulostí. Zrcadlo se prodává v šířce 50, 60, 70, 80, 90 nebo 100 cm a o jednotné výšce 80 cm. Zamlžování zrcadel KERAMIA PRO zabraňuje vyhřívaná folie o velikosti 30 x 42 cm, která je umístěna na zadní straně zrcadloviny. Folie se zahřeje vždy po rozsvícení zrcadla, a tím dojde k jeho odmlžení. Dalším plusem je, že celé zrcadlo s bodovkami a s topnou folií spotřebuje méně elektrické energie než běžná 60W žárovka. Zrcadla ideálně doplňují řadu koupelnového nábytku Keramia Pro.

 

SIKO myslí hlavně na praktičnost svých výrobků. Příkladem může být sprchový kout s vyjímatelnými dveřmi z řady vlastních výrobků SIKO pod značkou S-LINE. Tento sprchový kout lze snadno vyčistit i ve špatně přístupných místech, např. mezi skly. Posuvné sprchové kouty jsou osazeny samomaznými ložiskovými pojezdy s mechanismem, jehož snadným zmáčknutím dojde k vyndání posuvné části koutu z rámu. Ke každému koutu je navíc zdarma dodáván přípravek Antidrop pro speciální povrchovou úpravu skel. Nanesením tohoto přípravku dojde k vyhlazení porézního povrchu skla a voda včetně nečistot snadno stéká po povrchu. Prodejny SIKO koupelny nabízejí sprchový kout v rozměrech 90 x 90 cm v různých provedeních výplní a profilů.

 

Těm, co mají rádi pohodlí a komfort, SIKO koupelny přináší sedátko do sprchy OVO-K-CLEAR s nosností do 150 kg v neutrální barvě, která se hodí ke všem obkladům. Sedátko je sklopné, takže při běžném sprchování nepřekáží a poskytuje maximální relaxaci ve sprše. Jedná se o výrobek, který pro SIKO KOUPELNY exkluzivně dodává RAVAK.

 

Lidé občas chtějí stěny své koupelny oživit netradičním motivem a klasické obklady jim přijdou fádní. V takových případech SIKO nabízí svým zákazníkům skleněné mozaiky. Ty umožňují vytvářet nepřeberné možnosti barevných kombinací a netradičních mozaikových tvarů a pruhů. Protože mozaika o síle 4 mm je nalepena na síti, je také vhodným řešením pro obklad oblých hran.

 

Originálním řešením sprchového koutu SIKO vychází vstříc všem zákazníkům, kteří ve své koupelně nechtějí sprchovou vaničku. Nabízí jim sprchový odtokový žlab Lux z nerezové oceli v délce 80 cm. Jedná se nejen o designový, ale i funkční prvek, který umožní bezbariérový vstup. Výhodou je snadné čištění a možnost výběru ze tří variant roštu: hladký, s mřížkou nebo s oválky.

 

 

www.siko-koupelny.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna