MÍT ČI NEMÝT

…hodně mít a mýt. Vtěsnat na WC umyvadélko, správně umývátko, je hned dvojnásobná výhra. Zaprvé nemusíte pokaždé běhat do koupelny, abyste si opláchli ruce, zadruhé získáte extra místo na rychlou ranní očistu i provizorní útočiště pro hosty. Zapomenout samozřejmě nelze ani na hygienické hledisko. Bohužel toalety bývají místnosti zpravidla velmi malé, proto budete většinou omezeni právě velikostí a tvarem umývátka. Vyřešit však lze téměř jakýkoli problém, protože dnes můžete koupit výrobky oválné, úzké i kulaté a především chytré rohové modely.

 

Oblic inteligentní sestava (Villeroy&Boch)

Umývátko s překvapivě velkou odkládací plochou  doslova vyplní každičký roh a růžek. Umyvadlo a toaletu a je možné pohodlně umístit i do koupelny s rozměrem jednoho metru čtverečního. Umyvadlo nabízí vhodnou odkládací plochu, kterou doplňuje zabudovaná polička v krytu sifonu. Promyšlený kompaktní  nábytkový program se skládá s nástěnné poličky, rohové skřínky, krytu umyvadlového odpadu s integrovanou poličkou a zrcadla. Nábytek z ušlechtilé oceli nebo antracitově zbarveného kovu působí velmi moderním a vzdušným dojmem. (Villeroy&Boch)

 

Rohové umyvadlo LOGIC 57 je určeno k umístění do rohu v malých koupelnách, nebo třeba i na záchodě. Vtipným natočením je dosaženo pohodlného přístupu, většího prostoru pro vlastní umývání rukou a také praktické odkládací plochy v rohu. Umístěním rohového umyvadla přímo proti zkosené vaně Logic Offset lze udělat i z toho nejmenšího prostoru praktickou malou koupelnu. Vyrobeno z s ultrahladkou glazurou E+, pro snadné a ekologicky šetrné čištění bez nutnosti chemických přípravků. (Gustavsberg)

 

Pure Basic pro malé koupelny

Elegantní kolekce nábytku a sanitární keramiky pro moderní I klasickou koupelnu. Přísné linie a masivní keramika nenechají nikoho na pochybách, že v tomto případě se jedná o skutečně designový kousek nejvyšší kvality. (Villeroy&Boch)

 

 

 

Umyvadlo LOGIC 36

je jedním z nejmenších umyvadel. Je určeno do na záchod či miniaturních koupelen. Se svými rozměry 35 x 29 centimetrů se vejde i tam, kde byste umístění umyvadla považovali téměř za vyloučené. Přesto vás překvapí svou praktičností. Opatřeno E+ glazurou, která je ultrahladká a vodoodpudivá, takže molekuly vody, špíny či vodního kamene se na jejím povrchu jen velmi špatně zachytávají a údržba je tak velmi snadná. (Gustavsberg)

 

Umyvadlo LOGIC 50x27

je elegantním řešením do úzkých prostor. Například tam, kde je třeba kolem umyvadla procházet a s použitím běžně velkého umyvadla by to možné nebylo. Pomůže vám vyřešit úzkou koupelnu, může však skvěle posloužit i jako umyvadlo na záchod.

Díky umístění baterie na boku umyvadla je využit prostor téměř až ke stěně a odkládací plocha je na druhém boku. Tím je dosaženo dostatečného prostoru na mytí i v rámci neuvěřitelných 27 cm.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch. (Gustavsberg)

 

Hravá kolekce umyvadel Loop & Friends

Kulaté umyvadlo určené k postavení na desku. Prodávají se varianty kruh, ovál, vlna, čtverec i obdélník k postavení na desku, či zabudování. Vhodný nábytkový program Central Line, Shape, Loop. (Villeroy&Boch)

 

 

 

Umyvadlo namíru Variable

Umyvadla Variable se přizpůsobí každému prostoru. Vybírat můžete z umyvadel centrálně či asymetricky umístěných. Jsou vyráběny z jednoho kusu, takže získáme praktickou a snadno udržovatelkou odkládací keramickou plochu, kterou je možno podle potřeby seříznout přesně na centimetry. Doplněno skříňkou Central line s moderním dezénem v odstínu macassar.  (Villeroy&Boch)

 

Organické tvary – kámen a vejce

Umývatko Pure Stone tvarem připomíná oblázek. Ideu hry vody a kamene vytvořila renomovaná londýnská designérská kancelář Conran & Partners. Ze stejné dílny pochází také mnohokrát oceněná kolekce Aveo ve tvaru vejce, jako symbolu nového života. (Villeroy&Boch)

 

 

Rohová varianta – Omnia Architectura

Praktické je rohové umyvadlo Omnia Architektura s držákem na ručník, přesně vyplní jinak nevyužitelný prostor. (Villeroy&Boch)

 

 

 

 

www.gustavsberg.cz

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna