Nové dekory pracovních desek KRONOSPAN dávají kuchyni na výběr klasiku, hravost i exotiku

Zájemci o pracovní desky KRONOSPAN si letos mohou vybrat hned z patnácti nových atraktivních dekorů. Spolu s velmi oblíbenými vzory kameniny jsou k dispozici i méně tradiční dezény, které vycházejí jak z linií dřevin, tak si hrají s abstraktními motivy.

 

Celkový sortiment pracovních desek KRONOSPAN dává na výběr již 74 dekorů. Letošní novinky přitom rozšířily jak řadu matných, tak i lesklých dekorů pracovních desek.  Standardně jsou k dispozici v tloušťce 38 mm, na objednávku je lze pořídit i v tloušťkách 28 a 50 mm. Ke všem vzorům je možné zakoupit v identickém dezénu i zástěnu za pracovní desku.

 

Abstraktní motivy v lesku

Sortiment lesklých pracovních desek obohatily dekory Černá lesklá, Imeneo světlé, Stardust bílý, Stardust černý a Bílá lesklá. Tyto dezény vycházející vždy z jedné určující barvy  se uplatní především v kuchyních, které mají upoutat výrazným barevným kontrastem v provedení kuchyňské linky a pracovní desky. Lze je jednoduše a velmi efektně kombinovat s kuchyněmi realizovanými v široké barevné škále.

Výrazné dekory dřevin uchvátí

V matných pracovních deskách lze vybírat z nových dezénů kamenin a dřevodekorů. Původní kolekci rozšířily dekory Gres, Krep, Travertino Romano tmavé, Stromboli, Evora hnědá, Evora šedá, Travertino Romano světlé, Ořech Riberra, Samba a Rigato. Velkou pozornost si přitom zcela jistě zaslouží Samba - dekor sestavený z hranolků různorodých a barevně velmi výrazných odstínů dřeva, a také exotické a naprosto nepřehlédnutelné Rigato.

Hravé a inspirující

Nově představené dezény plně korespondují se současnými světovými trendy v designu. Spolu s tím nabízejí pracovní desky KRONOSPAN i vysokou kvalitu a jednoduchou údržbu. Jejich povrch je upraven  vysoce odolným HPL laminátem, který vyniká barevnou stálostí a vysokou odolností proti oděru i nárazům. Tyto desky najdou svoje využití nejen jako pracovní plocha v kuchyni, ale uplatní se i při realizaci barových pultů či ostrůvkových varných center.

Více informací naleznete na www.kronospan.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně