Moderní koupelny, revoluční koupelnový design

Moderní koupelny volí revoluční koupelnový design, tedy maximální pohodlí a špičkovou estetiku zároveň. To vše splňuje smaltovaná plochá sprchová vanička s integrovanou výpustí ve stěně od firmy Kaldewei, kterou můžeme označit za milník v moderním uspořádání koupelny.

Sprchová vanička Xetis
Vanička Xetis s integrovanou výpustí ve stěně přináší do moderní koupelnové architektury mnoho nového. Xetis harmonicky splývá s podlahou koupelny, výpust nenarušuje plochou sprchovou vaničku z kvalitní smaltované oceli, protože je decentně umístěna v její stěně. Vanička, jejíž barevné spektrum je přizpůsobeno přírodním podlahovým krytinám, přechází do svého okolí bez optického narušení. Tak poskytuje Kaldewei návrhářům koupelen nové estetické možnosti provedení sprchového prostoru v úrovni podlahy. Znovu tím podtrhuje svou roli průkopníka a stylové ikony koupelnové kultury.

Se stoupajícími nároky na design a komfort koupelen pokračuje i trvalý vývoj sanitárních výrobků. Technické funkční prvky dostávají vizionářskou estetiku, mají co nejdecentnější provedení a jsou umísťovány téměř neviditelně. Nová smaltovaná plochá sprchová vanička Xetis s integrovanou výpustí ve stěně je další vývojovou novinkou Kaldewei Design Centra a umožňuje stylové uspořádání sprchové plochy v úrovni podlahy pro moderní koupelnovou architekturu. Výpust neruší puristický design bezespárové sprchové vaničky, technické prvky mizí ve stěně za designovou clonou, která může být volitelně obložená nebo z vysoce lesklého chromu. Xetis se dodává v 13 různých rozměrových kombinacích od 90 x 90 cm až po 100 x 180 cm. Vedle lesklé bílé zaručují exkluzivní barvy z kolekce Coordinated Colours, že smaltované ploché sprchové vaničky bude možné harmonicky kombinovat s plochami ze dřeva a kamene.

Čisté tvarosloví a vizionářská estetika
„Xetis se vyznačuje jasným tvaroslovím a vizionářskou estetikou“, vysvětluje Nicole Roeslerová, vedoucí marketingu a produktového řízení firmy Kaldewei, a dále uvádí: „Já považuji Xetis za nejmodernější výrobek, který do oblasti sprch přináší revoluci a svým příjemně nenápadným designem nechává moderní koupelnové architektuře prostor pro individualitu.“ Kromě vzhledu působí bezespárový  povrch vaničky Xetis také funkčními aspekty. Materiál – smaltovaná 3,5 mm ocel, ze které je vanička vyrobena se snadno čistí a bezpečně chrání proti provlhnutí, což je velká výhoda zejména proti dlážděným sprchám. Díky souhře vynikajících materiálových vlastností smaltované oceli Kaldewei s vizionářským designem odborníků firmy Kaldewei je Xetis průkopnickým výrobkem v oblasti sprchového prostoru v úrovni podlahy – je perfektní pro náročné konstruktéry a uživatele koupelen!


www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna