Pořizujete nábytek a váháte nad materiálem? Nábytek z masivu je krásný a věčný!

Pokud si pořizujete nábytek a váháte nad materiálem, přemýšlejte o nábytku z masivu. Je to investice, která se dlouhodobě vyplatí. Přírodní dřevo léty na vzhledu jen získá, je příjemné na dotek a voní, je pevné, odolné, krásné a věčné.

Kvalitní masivní dřevo podpoří jeho citlivé řemeslné zpracování. Povrch a struktura dřeva vyniknou ošetřením přírodním olejem, voskem, lakem a případně barevným tónováním v mnoha odstínech.

Z masivu se vyrábí snad všechny druhy nábytku, od ložnic, kuchyní, jídelen, obývacích a dětských pokojů a pracoven po solitérní krásné komody, knihovny, police a regály, postele, lavice, botníky, stoly a stolky i zahradní nábytek a mnoho dalších. 

 

Nábytek z masivního dubového, bukového, březového, smrkového a borovicového dřeva je nabízený v mnoha stylech a provedeních. Nejzajímavější jsou celé kolekce stejného, nadčasového designu a precizního zpracování. Ty je možné pořídit najednou do celého bytu, či jednotlivé místnosti, nebo je kupovat po kusech.

V nabídce je luxusní nábytek z bukového, dubového a březového dřeva. Jedná se o masivní, těžký nábytek, který vozíme v celku a pečlivě ho u klientů seřizujeme. 

Doporučujeme zejména nábytkovou řadu FARO z dubového masivu a nadčasový nábytek Oslorovněž z dubového dřeva.

V současné době nabízíme moderní nábytek z březového masivu s 5% slevou v několika barevných provedeních.

Z bukového dřeva  si můžete vybrat zejména pohodlné manželské postele.

Originální jsou barové regály ze smrkového masivu, které se dají doplnit rustikálním jídelním setem, také z masivního dřeva.

Za kvalitní nábytek z masivu si připlatíte, ale neprohloupíte. Masivní dřevo je hřejivé a přitom udržuje stálou teplotu, je pevné, stálé a bytelné. Nábytek z čistě přírodního materiálu vás bude těšit celý život, stářím získá krásnou patinu a nezevšední.

 

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry