Dubnová soutěž začíná, výhru za 4000 Kč si vyberete podle svého!

Dubnová soutěž partnerů Bydlet.cz a Nábytek Jeko.cz začíná, výhrou je poukaz na 4000 . Výherce si zboží v této hodnotě u Nábytek Jeko.cz vybere sám, podle svého uvážení. Stačí nejpozději do 30.4.2014 správně odpovědět na dvě jednoduché soutěžní otázky. 

Soutěžní otázky:

1. Z jakých materiálů je vyrobený jídelní set RIMINI/LUGO?

a) přírodní ratan + hliník
b) technoratan + hliník

2. Jakou sestavu tvoří TRIVENTO?

a) stůl + pohovku + 2 křesla
b) stůl + 4 křesla

Soutěž probíhá v termínu od 1.4. – 30.4.2014. Své odpovědi posílejte na soutez@bydlet.cz. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 30.4.2014. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Nabytek Jeko.cz. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení. 

Zahradní nábytek = nezbytné vybavení zahrady, terasy, balkonu, ale i bytových interiérů.

Podle materiálu rozeznáváme zahradní nábytek z přírodních a umělých materiálů. Zahradní nábytek bývá nejčastěji z masivního dřeva, z ratanu, hliníku a vodního hyacintu. Dalším velmi oblíbeným a odolným materiálem použitým při výrobě zahradního nábytku je plast v různých podobách.

Zahradní nábytek z umělého a z přírodního ratanu
Umělý ratan je odolný vůči ultrafialovému záření, vodě i všem povětrnostním vlivům. Zahradní nábytek z umělého ratanu nevyžaduje údržbu. Postačí ho jednou za čas pouze vyčistit vodou s mýdlovým roztokem. Umělý ratan má ohebná vlákna, kterými se oplétá hliníkový rám. Nábytek je lehký a přitom pevný a stabilní. Ze stále oblíbenějšího umělého ratanu se vyrábí designový sedací nábytek, stolky a stoly, ale zejména celé sety vhodné na terasy, k bazénu, nebo do zimních zahrad i do interiérů.

Přírodní ratan pochází z tropů jihovýchodní Asie. Vlákna přírodního ratanu jsou dužinou popínavé palmy - pedigu. Přírodní ratan je pevný, ohebný a tvrdý. Jeho přírodní barva je světlá, dá se velmi dobře barvit a mořit. Zahradní nábytek z přírodního ratanu je lehký, mobilní a krásný. Při delším vystavení povětrnostním vlivům se přírodní ratan poškozuje. Doporučuje se proto nenechávat jej na zahradě po celý rok, nebo za deště a sněhu.

Společnost Nábytek Jeko.cz pro vás vybrala ze své široké nabídky zahradního nábytku dva zajímavé tipy a doporučuje:

Vkusný jídelní set RIMINI/LUGO a pohodlnou a elegantní sestavu TRIVENTO.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky