Zahřejte se s MatchaTea

FPC95.jpg

Proč pít matchu? Tento japonský zelený čaj se připravuje z celých mladých lístků, a proto v jednom šálku najdeme stejné nutriční hodnoty jako v 10 porcích louhovaného zeleného čaje. S celými, na prach rozemletými, lístky tak svému tělu dopřejeme antioxidanty, katechiny, vitaminy a také vlákninu. Vysoký obsah chlorofylu má detoxikační účinky, díky kterým se naše tělo snadněji zbaví například těžkých kovů nebo chemických sloučenin.

„Dovážíme pouze čaj v BIO kvalitě, který zákazníkům zaručí vysokou kvalitu. Navíc si díky správnému skladování čaj zachovává všechny zdraví prospěšné látky i chuťové vlastnosti,“ vysvětluje Petr Patočka ze společnosti Čajová květina, která je největším dodavatelem čaje matcha v BIO kvalitě. MatchaTea pomáhá snižovat hladinu cukru a cholesterolu v krvi, uklidňuje mysl, dodává energii, zlepšuje náladu. „Do čaje nejsou přidávána ani žádná barviva nebo konzervační látky. Smaragdově zelenou barvu získává díky tomu, že čajovníkové keře jsou před sklizní zastiňovány, aby listy obsahovaly co nejvíce chlorofylu,“ dodává.

1 porce čaje MatchaTea (2 g)
200 ml horkého mandlového mléka
100 ml horké vody
špetka chilli a mleté skořice

Postup
Horké mléko napěníme jako na cappuccino.

V horké, ale ne vroucí vodě rozmícháme MatchaTea. Nalijeme do vyšší sklenice o objemu 300 ml a dolijeme napěněným mlékem. Posypeme špetkou skořice a chilli. 

Tip: Nápoj můžeme dochutit například medem, který rozmícháme ve vodě s MatchaTea.

O MatchaTea.cz                 
Společnost Čajová květina s.r.o. je největším dodavatelem MatchaTea – prvotřídního 100% zeleného čaje v BIO kvalitě přímo z Japonska, a to zejména do gastronomických zařízení, obchodů a welness & fitness center. V nabídce jsou i další BIO produkty s obsahem čaje včetně doplňkového sortimentu. MatchaTea nakupuje společnost přímo u japonského výrobce a čaj se pěstuje pouze na organických plantážích. Společnost volí výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, přičemž se zaměřuje na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků. Je nositelem řady certifikátů kvality, včetně české známky BIO. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům.

Více informací na:
www.matchatea.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zavařování a vaření