Přirozená péče o každý typ pleti

eC4xz.jpg 

Konopné masti pro zdraví

Nejznámějším a nejrozšířenějším zdraví i kráse prospěšným kosmetickým výrobkem je konopná mast. Pomáhá při bolesti kloubů i svalů, lupénce, atopickém ekzému, akné i potížích s hemeroidy. Dokáže vyřešit i další kožní problémy, různé bolesti nebo štípance od hmyzu. Mast je může být vyrobena například ze směsi BIO panenského olivového a konopného oleje, přírodních silic z máty, citronu a levandule a jako nosič použita lékařská vazelína. Dostupná konopná mast pro děti je dobrá, když obsahuje bambucké máslo s výtažkem z konopí a s panenskými oleji. Oba výrobky jsou naprosto bezpečné a neobsahují THC.

Pleťové krémy s konopím

Pro péči o pleť je určen jemný pleťový krém s extraktem z celých rostlin Cannabis Sativa, jojobovým olejem a přírodní složkou MaySilk, která zajistí hedvábný a nemastný vzhled. Jeho další složka, nenasycené mastné kyseliny, navíc prokazatelně zpomaluje stárnutí kůže. Krém pleť vyživí, projasní a ochrání před škodlivými okolními vlivy. Je vhodný i pro jemnou pokožku. Ocení jej nejen ženy, ale i muži – vhodný je například jako krém po holení. Má také antibakteriální a uklidňující účinky. 

Tělové a pleťové konopné oleje

Pro obzvlášť suchou pokožku je vhodný tělový a pleťový olej ze směsi konopného, olivového a jojobového oleje. Je vhodný pro zdravou i problematickou pleť. Pozitivně působí také na podrážděnou pokožku nebo bolavá místa. Vyzkoušejte přidat pár kapek do šamponu nebo do koupele. Vlasům vrací ztracený objem, sílu i lesk. Během koupele nebo při masáži dokáže uvolnit například menstruační bolesti, bolavá záda či oteklá nebo zanícená místa.

Sprchové gely z konopí

Obsah přírodních složek v péči nejen o pokožku, ale celé tělo, vyhledává stále více z nás. Sprchové gely z konopí pokožku šetrně čistí a zároveň jí pomáhají. Ty kvalitní obsahují výtažky z celé rostliny konopí setého, ale i povzbuzující oleje z máty, mandarinky a levandule. Díky jemnému složení je konopná kosmetika vhodná i pro velmi citlivou pokožku například dětí a těhotných žen. Sprchový gel nechává pokožku jemnou a dobře hydratovanou. Přírodní výtažky a oleje kůži chrání před vysušováním a podrážděním, navíc ji vyživují a pomáhají v regeneraci.

Carun Pharmacy je výhradně českou společností, nabízející široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, které firma prodává po celé EU. V současné době je firma jediným českým výrobcem, který vyrábí zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz a provozuje síť Konopných lékáren. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?“.

Více informací na: www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zavařování a vaření