Prázdninový pozdrav pro váš interiér: v hlavní roli mušle

Pomalu se blíží konec prázdnin a s nimi se nám kromě vzpomínek hromadí i suvenýry z cest. Pokud jste si od moře přivezli například mušle, přinášíme vám inspiraci, jak si můžete uchovat prázdninovou atmosféru na dlouhou dobu.

Někdy dělají bezvýznamné drobnosti velké věci. Kdy naposledy jste si něco pro příjemnější zútulnění vytvořili sami? Výhodou je, že vše záleží jen na vašem cítění a fantazii. Žádných pravidel není třeba. Při pohledu na mořské radůstky načerpáte energii a zvlášť v zimních měsících budete mít k moři zase o kus blíže.

Kreativní činností si odpočinete a myslí se přesunete zpět ke krásným prosluněným dnům, ze kterých vám nezbudou jen vzpomínky, ale i malé umělecké dílo či osobitý dáreček. Lepit dary moře můžete prakticky na cokoli. Žádné meze se nekladou.

Závan mořského vánku můžete do svého interiéru přinést pomocí dekorativních koulí polepených mušlemi. K jejich tvorbě vám postačí plastové koule na dekorace a tavná pistole.

Co se dá vykouzlit z mušlí?


Foto: La Komoda

Pokud máte lastury větší, vytvořte si designový svícen. Zde vám bude stačit k jeho sestavení pouze tavná pistole. Výsledek je nepřekonatelný.


Foto: La Komoda

Mušle a lastury můžete lepit i na již hotové předměty. Rámečky na fotografie a zrcadla dostanou ihned nový rozměr, pokud jimi ozdobíte jejich rámy. Mušle se také krásné vyjímají na různých svítidlech. Ozdobte cylindr lampičky nařezanými mušlemi. Menší mušličky pak můžete navléknout na silon a zavěsit kolem žárovky.

Krásné chvíle ve společnosti mořských darů vám přeje La Komoda.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry