Exotika je skrytá za dveřmi

Měli jste na své dovolené někdy neodbytnou chuť odvézt si domů trochu té kouzelné atmosféry dalekých krajů? Tak již nemusíte! S dveřmi s povrchem inspirovaným tropickým ebenem vnesete snadno nádech exotiky i do vašeho interiéru!

„Pro ebenové dveře dnes naštěstí nemusíte jezdit přímo do Afriky. Vyberte si například dveře s odolným laminátovým povrchem SOLO 3D, který dovede velmi věrně imitovat tropické dřevo a to včetně trojrozměrné struktury dřevních vláken,“ říká pan Martin Dozrál, generální ředitel společnosti SOLODOOR, která se řadí mezi přední české výrobce interiérových dveří a zárubní.

 Dveře s nádechem exotiky

Ebenový dekor je dostupný hned pro několik modelových řad dveří, takže si každý může vybrat takové provedení, které bude zcela vyhovovat jeho osobnímu vkusu i potřebám interiéru. „Do obývacího pokoje můžete zvolit například dveře SIMA vybavené elegantním prosklením se sklem satinato, které umožňuje světlu proudit z okolních místností. V pracovně zase oceníte plné dveře SONG ve zvukově izolačním provedení, které vám zajistí potřebný klid pro práci,“ doporučuje pan Martin Dozrál.

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry