Projekt Park Hloubětín dokončen, veřejnosti předán přilehlý park

Zkolaudovaný Projekt Park Hloubětín

Developerská společnost JRD nedávno zkolaudovala poslední etapu Parku Hloubětín – největšího projektu pasivního bydlení v České republice. Při této příležitosti uspořádala 21. října akci pro veřejnost, během níž předala Městské části Praha 14 rozlehlý park v areálu projektu do veřejného užívání.

Společnost JRD, jednička na tuzemském trhu nízkoenergetického a pasivního bydlení, jako zodpovědný developer přispívá k rozvoji lokality v okolí svých projektů. Již před zahájením výstavby Parku Hloubětín proto přislíbila vybudovat rozsáhlý veřejně přístupný park, jenž se stane součástí celého areálu. V průběhu akce 21. října proto předal majitel JRD Jan Řežáb pomyslný klíč od parku starostovi Prahy 14 Radku Vondrovi.

Radek Vondra při této příležitosti pronesl: „Chtěl bych velmi ocenit spolupráci s JRD, která do svého projektu zapracovala všechny připomínky Městské části Praha 14. Dospěli jsme k uspokojivému konsenzu, jak má tato lokalita vypadat, aby se stala příjemným místem pro své obyvatele i návštěvníky z širšího okolí. Nový park jim nabídne dětské hřiště, lavičky, cyklomyčky, ale hlavně v této oblasti tolik vyhledávanou zeleň.

Po slavnostním předání, jež proběhlo za účasti dodavatelů, architektů a partnerů společnosti JRD, následovala zábava pro celou rodinu. Její součástí byla ukázka tradičních lidových řemesel, testování dětských kol či pohoštění pro všechny zúčastněné.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy