Velikonoční ozdoby: bude ze skleněných vajíček tradice jako z vánočních koulí?

Velikonoční ozdoby: bude ze skleněných vajíček tradice jako z vánočních koulí Příroda se již pomalu probouzí a po dlouhé zimě nám vlévá energii zpět do žil. Tou největší oslavou jara jsou bezesporu Velikonoce. Jsou spojené s mnohými tradicemi, mezi které patří i zdobení domovů jarními motivy. Nechte se inspirovat novou kolekcí velikonočních ozdob, které si pro tuto sezonu připravila česká firma GLASSOR, přední výrobce ručně malovaných ozdob. Ta letos vsadila na pestrobarevnost, ale i moderní pastelové barvy.

K Velikonocům neodmyslitelně patří tradiční symboly jako kuřátka, králíčci, pomlázka, ale také malované kraslice. Pro naši zemi jsou typické a jejich zdobení je považováno až za umění. Nemáte-li však tak zručné prsty a nechcete strávit nad barvením vajíček „mládí“, zjednodušte si přípravu a zdobení Velikonoc. Nová velikonoční kolekce značky GLASSOR vychází z klasických barev jara – žluté, zelené, červené nebo modré. Motiv dekoru je inspirován jak tradičním zdobením kytiček, tak moderními technikami, tzv. rozpíjení se barev do sebe. Pokud jste zastánci modernějších barev, osloví vás ozdoby v odstínech tyrkysové a fialové v kombinaci se zlatou, černou a bílou, které zaujmou svým neotřelým vzhledem. „Pro letošek jsme připravili speciální veselou kolekci skleněných bílých vajíček s pestrobarevným zdobením. Kromě klasických barev jsou letos hitem opět oblíbené pastelové tóny. I tyto dekorace mají tvar vajíček, ale u nich jsme aplikovali zdobení efektem rozpíjejících se barev. Vypadají tak velmi moderně. Věřím, že tyto kolekce zákazníky osloví. Nabídka našich ozdob je celoroční, snažíme se tak udávat trendy nejen u vánočních dekorací,“ vysvětlila Kateřina Tichá , majitelka firmy GLASSOR .

Ozdobit si domov pomocí velikonočních ozdob není nijak složité. Vůbec nejjednodušším způsobem je nařezat pár větviček, umístit je do vázy a nazdobit je skleněnými vajíčky. Správný jarní nádech dodají interiéru větve vrby jívy, jinak nazývané kočičky nebo zlatý déšť. Naaranžováním do vázy z nich v podstatě můžete vytvořit velikonoční strom – vaší představivosti se při zdobení rozhodně meze nekladou. Kromě ozdob do vázy je možné vyrobit i velikonoční věnec. U něj místo jehličí použijte lýko, květiny nebo skořápky od vajíček. Efekt také udělá květináč s trávou, do kterého pokladete pestrobarevné vajíčka

Firma GLASSOR není pouze výrobcem vánočních ozdob, věnuje se výrobě skleněných ozdob po celý rok, dle aktuálních témat. Nově vytvořila jak velikonoční kolekci, tak v nejbližších dnech představí i speciální svatební kolekci ozdob.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry