Žijte po svém a naplno a zapomeňte na cihly

Jana Brožková, 22.1.2018
Zapomeňte na klasické cihly

Jak žít naplno, a přitom s ohledem ke svému okolí? Oddělte se příčkou systému HABITO, která nepropustí téměř žádný hluk!

Zapomeňte na klasické cihly. Moderní systém stavby interiérových stěn a příček HABITO skvěle pohlcuje hluk, a navíc zaručuje i extrémní pevnost a vysokou nosnost.

Vysokopevnostní protipožární desky HABITO jsou extrémně odolným materiálem, který s přehledem obstojí u zatěžkávacích zkoušek v podobě dětských her nebo stěhování nábytku. Výhodou jsou také jejich skvělé akustické vlastnosti. S deskami snadno odhlučníme interiéry a zbavíme se rámusu od sousedů. Nejenže konstrukce HABITO v porovnání s cihlami a pórobetonem dokáže lépe izolovat hluk, zároveň je také mnohem tenčí. V dutině příček  pak můžeme, na rozdíl od cihel, vést elektro a vodoinstalace bez pracného sekání drážek.

Unikátnost HABITA spočívá v možnosti ukotvit předměty bez předvrtání a hmoždinek. Při montáži není nutné používat složité výztuhy jako u běžných sádrokartonů. Na jeden běžný vrut do dřeva unese až 34 kg, s použitím speciální kotvy až 155 kg. S takovými vlastnostmi můžeme z desek  bez problémů postavit třeba lezeckou stěnu! Velmi snadno a rychle pověsíme na zeď televizi, police, obrazy nebo skříně. Vruty je možné zašroubovat běžným šroubovákem. Nemusíme být žádní siláci, a navíc se vyhneme prachu a nepořádku, který vzniká při vrtání.

Snadné kotvení umožňuje ohromnou flexibilitu. Pokud se rozhodnete přemístit třeba police nebo obraz na jiné místo, stačí pouze vyšroubovat vruty a malé dírky jednoduše zatmelit. Také jednotlivé příčky můžete snadno stavět a přesouvat podle svých představ. Desky HABITO vám dávají maximální volnost při zařizování bytu.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba