Megapixelové kamery Pelco Sarix vidí skvěle i za šera

Společnost Schneider Electric přichází na trh s novou řadou megapixelových kamer Pelco Sarix. Jejich výhodami jsou především vysoké rozlišení umožňující rozpoznat daleko větší detaily snímaného objektu a zároveň vysoká citlivost i při špatných světelných podmínkách. Kamery jsou vhodné zejména pro  ochranu průmyslových a komerčních budov, ale mohou být i součástí městských kamerových systémů, na stadionech apod.

 

Praha, 4. 6. 2009 - Označení Pelco Sarix nesou vysoce kvalitní produkty, které se mohou stát součástí IP kamerových systémů nebo mohou pracovat i samostatně. „Právě IP kamerové systémy vytěsňují z trhu díky svým výhodám klasická analogová řešení. Nová řada je vybavená čipy umožňujícími rozlišení od 0,5 až po 3,1 megapixelu, což je v oblasti kamer naprosto postačující pro rozpoznání důležitých detailů. Díky nim je například možná naprosto spolehlivá identifikace osob, což je důležité především při využití kamer v rámci bezpečnostního systému,“ uvedl Robert Šimčík z marketingového oddělení společnosti Schneider Electric.

 

Megapixelové kamery Sarix jsou schopné přenášet kvalitní obraz i za špatných světelných podmínek. Technici Schneider Electric dosáhli citlivosti kamer Sarix až na úrovní 0,03 Luxů. Další předností oproti běžným megapixelovým kamerám na trhu je použití technologií Lowlight. „Díky zvýšenému dynamickému rozsahu kamer a reálnému zobrazení barev je technologie Lowlight schopna nevídaným způsobem kompenzovat nedostatečné světelné podmínky snímané scény,“ doplňuje Robert Šimčík.

 

IP kamery Sarix jsou dodávány v provedení jako pevné kamery nebo ve verzi takzvaného minidome krytu. Schneider Electric však počítá s rozšířením řady i na megapixelové otočné kamery. Pomocí záznamových zařízení Pelco, mohou být integrovány Megapixelové kamery Sarix i do stávajících analogových systémů, a tím mohou ušetřit náklady na pořízení IP systému. Kamery lze však použít i samostatně bez zakomponování do kamerového systému. „Využití Megapixelových kamer Sarix je univerzální. Lze je použít všude tam, kde potřebujete kvalitní kamery i za zhoršených světelných podmínek. Mohou sloužit v rámci ochrany vnitřních nebo venkovních prostor budov, jako součást městského kamerového systému, na stadiónech, v komerčních či průmyslových areálech a podobně,“ dodává marketingový expert společnosti Schneider Electric.

 

Značka Pelco je jedničkou na světovém trhu v oblasti návrhu, výroby, kontinuálního vývoje a inovace nejnovějších technologií CCTV kamerových systémů a jejich příslušenství. Pelco nabízí zákazníkům nejvyšší úroveň kvality produktů i služeb a je nejvyhledávanější profesionální technologií v oboru. Výrobky firmy Pelco určitě patří díky své kvalitě k těm nejoblíbenějším i na českém trhu.

 

Společnost Schneider Electric zařadila značku Pelco do svého portfolia po té, co v srpnu 2007 koupila kalifornskou společnost Pelco Inc.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy