O cenu GRAND PRIX FOR ARCH budou bojovat hned dvě novinky POROTHERM

Letošní, v pořadí už dvacátý, ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH slibuje přinést velkou dávku napětí. O nejvyšší ocenění, GRAND PRIX FOR ARCH, budou zápolit hned dvě novinky POROTHERM. Navzájem se tu utká překlad POROTHERM VARIO, který společnost Wienerberger uvedla na trh v létě, a naprostá novinka v sortimentu, tepelněizolační cihla POROTHERM 40 EKO+.

 

Na FOR ARCHU, který proběhne v Praze – Letňanech od 22. do 26. září, se zájemci o výstavbu rodinného bydlení mohou na stánku společnosti Wienerberger kromě novinek těšit i na oblíbené ukázky zdění na tenkou spáru a také na zdění bez použití malty.

„O zdění je pokaždé velký zájem,“ uvádí ing. Roman Busta z Wienerbergeru. „Lidé si cení možnosti se zblízka seznámit s rychlou a kvalitní výstavbou, kterou jim poskytuje technologie POROTHERM DRYFIX.SYSTEM.“ Při této metodě zdění nahradila maltu dóza se speciální PUR-pěnou, která se na cihly nanáší aplikační pistolí. Hrubou stavbu lze zvládnout do týdne. Zdít je možné i v zimě, a to až do -5°C.

Cihláři předpokládají, že pozornost vysokého počtu návštěvníků letos přitáhnou i dvě představované novinky. „Věříme, že o POROTHERM EKO+ bude velký zájem,“ říká ing. Roman Busta. „Tato cihla využila ty nejlepší vlastnosti našich dosavadních výrobků a dále je vylepšila. Poskytuje ideální předpoklady pro výstavbu energeticky úsporného bydlení. Majitelé rodinných domů postavených z těchto cihel mohou počítat s opravdu minimálními náklady  na energie za vytápění. Bonusem pak je skutečnost, že se jedná o produkt ze zcela přírodních materiálů.“

Nadokenní překlad POROTHERM VARIO je určen všem, kdo chtějí jednoduše a rychle vyřešit zastínění oken. Keramobetonový překlad umožňuje volbu varianty pro instalaci venkovní rolety nebo žaluzie. K jeho hlavním výhodám patří ucelenost dodávky, obsahující překlad i tepelněizolační prvek, v němž je zabudován vybraný mechanismus pro instalaci zastínění.  

Stánek  společnosti Wienerberger bude umístěn v hale A 1, stánek č. 16. Zájemcům o pořízení rodinného bydlení zde budou k dispozici i odborníci, kteří jim ochotně poradí s konkrétními dotazy týkajícími se výstavby.

 

Více informací získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy