Bydlet.cz v novém kabátě, přehlednější a atraktivnější

Server Bydlet.cz, který spravuje společnost AliaWeb, můžete od tohoto pondělí (19. října 2009) vidět v novém kabátě. Zaměření serveru se nemění, změnou však prošla grafika, obsahovou nabídku jsme rozšířili.
Hlavním cílem nového layoutu je, aby byl server Bydlet.cz přehlednější a příjemnější pro čtenáře.

Server Bydlet.cz prošel zásadní grafickou proměnou, ta by měla vést ke zpřehlednění a ke zvýšení atraktivnosti serveru.
Změnou prošla i struktura webu. Server přináší články a služby z oblasti realitního trhu i designu, staveb, řešení interiérů i financování bydlení, nejen v té podobě a rozsahu, na které jsou čtenáři zvyklí, ale i nové služby – například videogalerii a fotogalerii. Také v oblasti realitní inzerce nabízíme nový reklamní formát.

Již delší čas volali naši uživatelé po změně. Naší snahou bylo těmto výzvám vyhovět, neboť jsme sami cítili potřebu. Proto jsme přišli nejen s novým layoutem, který se myslím velmi povedl, ale i s novými službami jako např. Fotogalerie či Videogalerie. Tyto galerie by měly sloužit především jako inspirace pro naše čtenáře. Současnými změnami práce na Bydlet.cz nekončí, naopak pracujeme na zlepšení dál a v blízké budoucnosti bychom rádi přišli s dalšími novinkami. Mohu prozradit, že připravujeme mimo jiné i realitní inzerci na Slovensku, databázi firem apod.„ říká Petr Hanisch, obchodní ředitel společnosti AliaWeb.

Doufáme, že server Bydlet.cz bude ve své nové podobě pro čtenáře přehlednější, čtivý, přínosný a příjemnější. Navštivte www.bydlet.cz v jeho nové podobě a napište nám své nápady, dotazy a připomínky na adresu: info@kurzy.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy