Rozmýšlíte se, jaký nábytek pořídit do vaší zahrady? Dejte přednost zahradnímu nábytku z masivu, vydrží věčnost!

Rozmýšlíte se letos, jaký nábytek pořídit do své zahrady? Váháte nad tím, z jakého má být materiálu? Dejte přednost dřevěnému originálnímu nábytku z masivu, vydrží vám věčnost a dobře vypadá v každé zahradě i na každé terase.

Chcete soutěžit a vyhrát 4 000 na nákup zahradního nábytku? Soutěžte a vyhrajte s naší novu červnovou soutěží!

Dá se říci, že zahradní nábytek z jakéhokoli materiálu má své výhody. Například plastový zahradní nábytek je lehký a jeho pořizovací cena není vysoká. Poměrně záhy se však opotřebuje a poškodí. Lehce praská a deformuje se.

Krásný a lehký je i zahradní nábytek z přírodního ratanu. Bohužel, povětrnostní vlivy ho ničí a proto je jeho využití ve venkovním prostoru omezené.

Stabilní a rustikální nábytek z kvalitního dřevěného masivu a dubového, nebo smrkového dřeva je volba, která se dlouhodobě vyplatí. Pořizovací náklady jsou vyšší, ale kvalitní nábytek z masivu vám vydrží věčnost. Když je navíc ručně vyrobený a tím unikátní, vhodně doplní váš zahradní kout, nebo terasu vašeho domu, nebo chaty.

Masivní desky stolu mají tloušťku 10 – 14 centimetrů, na výběr máte z mnoha sestav a různých provedení. Můžete sedávat kolem kulatého stolu, jako rytíři krále Artuše, nebo si hovět na prostorných lavicích u velkého obdélníkového stolu. Využít můžete také malé stolky i štokrlátka. 

Zahradní set s lavicemi a stolky
Zahradní set s lavicemi a stolky je vyrobený z vysoce kvalitního masivního dřeva. Horní desky mají tloušťku 14 cm. Zahradní set je unikátní, jedinečný a ručně vyrobený. Zahradní set A16 zahrnuje zahradní stůl, dvě zahradní lavice a dva stolečky. Na výběr máte ze dvou šířek stolu: 150 cm nebo 200 cm. 

 

Zahradní set z masivního smrku
Zahradní set z masivního smrku je vyrobený z vysoce kvalitního masivního dřeva. Desky mají tloušťku 10 cm a jsou vyrobené ze smrkového masivu s dubovýma nožkama. Každá sada je jedinečná, ručně vyrobená. Tento set zahrnuje zahradní stůl a dvě zahradní lavice s opěradly a područkami. Na výběr máte ze dvou provedení: 200 cm nebo 250 cm. K této sestavě si můžete objednat stolečky a menší lavice bez opěradla nebo s opěradlem.

Zahradní set rustikal
Zahradní set rustikal je vyrobený z vysoce kvalitního masivního dřeva a je unikátní, jedinečný a ručně vyrobený. Zahradní set A8 zahrnuje zahradní stůl, dvě zahradní lavice a dva stolečky. Na výběr máte ze dvou rozměrů: 100 x 80 cm nebo 120 x 100 cm. 

 

Zahradní set s kulatým stolem
Zahradní set s kulatým stolem je vyrobený z vysoce kvalitního masivního dřeva. Je  ručně vyrobený a tím unikátní. Zahradní set A11 zahrnuje zahradní kulatý stůl a osm zahradních židlí. Na výběr máte ze dvou rozměrů stolů: průměr 120 cm nebo průměr 160 cm.


Masivní zahradní nábytek se vyrábí většinou s využitím čistého dubového ( případně smrkového) dřeva po příslušné impregnaci a s použitím barvících výtažků k rozjasnění barvy. Bude vhodným doplňkem a užitečným pomocníkem pro vaše stolování, odpočinek a relaxaci.

Chcete soutěžit a vyhrát 4 000 na nákup zahradního nábytku? Soutěžte a vyhrajte s naší novu červnovou soutěží!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada