Drží… a nepustí... Kdo? Praktický prvek

Toto jednoduché řešení může být i designové

Trápí vás omlácené rohy dveří, nevzhledné důlky ve zdi od klik či hlasité rány, které se ozvou pokaždé, když se otevřou dveře a narazí do zdi?

… tak tomu všemu učiňte přítrž! Jak? Přece s pomocí zarážek, které vaše dveře zadrží a už nepustí!

„Dveřní zarážky jsou malým, ale zato velmi praktickým interiérovým prvkem, který se instaluje do podlahy a dovede zabránit příliš prudkému nárazu dveří do zdi. Chrání tak dveře i zeď před nežádoucím mechanickým poškozením,“ říká Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního kování.

Toto jednoduché řešení přitom nemusí sloužit pouze svému původnímu účelu, ale může být i zajímavou designovou záležitostí. „Díky širokému výběru různých tvarů, odstínů a povrchových úprav můžete sladit zarážky nejen s dveřním kováním, ale i například s dveřmi a jinými interiérovými prvky, a sjednotit je tak s celkovým vzhledem vašeho interiéru,“ uvádí Roman Ulich a pokračuje: „Navíc vůbec nemusí být napevno připevněné k podlaze, ale je možné je libovolně přesouvat, takže je můžete mít vždy tam, kde je nejvíce potřebujete.“

Dveřní zarážky tak obohatí vaši domácnost o nenápadný, ale elegantní detail, díky kterému se budete moci i v momentech nepozornosti otevírat dveře zcela bez obav o jejich poškození.

•••

 

 Material & Technology s.r.o. – M&T

 První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry