Okna s hliníkovou tváří

Spojení toho nejlepšího z plastových a hliníkových oken

Moderní design hliníkových oken ve spojení s vynikajícími izolačními vlastnostmi plastových oken a příznivou cenou? I to je v dnešní době možné, a to díky řešení v podobě oken PROGRESS ALU.

„Hliníková obložka umístěná na plastovém profilu, dodává oknům nejenom exkluzivní vzhled, ne nepodobný hliníkovým oknům, ale i lepší mechanické vlastnosti,“ Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST, která se zabývá výrobou hliníkových i plastových oken, a pokračuje: „Pro výrobu plastového profilu oken se navíc využívá kompozitní materiál se skleněnými vlákny, která mu dodávají velmi vysokou pevnost a stabilitu. Díky tomu nemusí být konstrukce oken doplněna těžkými ocelovými výztuhami, které jinak významně zhoršují tepelně-izolační vlastnosti.“ Okna PROGRESS ALU tak v sobě spojují to nejlepší, co dovedou plastová a hliníková okna nabídnout!

•••

 DAFE – PLAST, Jihlava, s.r.o.

Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o. vznikla v roce 1992. Zabývá se výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, ale také zimních zahrad.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky