Luxusní domy v projektu Rezidence Brodce mají hotové hrubé stavby

Luxent Rezidence Brodce

Celkem 19 prostorných řadových domů Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi dosáhlo milníku hrubé stavby. Zájemci se mohou v prvním čtvrtletí příštího roku těšit na vzorový dům, dokončení projektu se pak předpokládá během léta 2024. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Všech 19 domů v rámci komplexu Rezidence Brodce  má už namontovaná okna a hotové instalace rozvodů elektro, zdravotechniky a vytápění. Postupně se u novostaveb dokončují střechy, podlahy a omítky. U některých nemovitostí se již začalo se zateplovacím systémem. Na prvních 10 domech jsou již osazená garážová vrata a dojde také na terénní úpravy.

K exkluzivním rodinným domům o dispozici 4+kk či 5+kk a užitné ploše 150 až 154 m2 náleží terasa a pozemek od 292 do 542 m2. Exteriér a interiér příjemně propojuje velkorysé prosklení a přímý vstup na terasu z obývacího pokoje. Součástí jsou dvě parkovací stání, jedno před domem, druhé v garáži. Samozřejmostí jsou ty nejvyšší standardy a prémiové vybavení jako například hliníková okna, bezfalcové dveře, třívrstvé dřevěné podlahy nebo velkoformátová dlažba. S ohledem na energetickou úspornost nebude chybět tepelné čerpadlo typu vzduch-voda a rekuperační jednotka.

„Výstavba luxusních vil v projektu Rezidence Brodce zdárně pokračuje a pro nové majitele nyní nastal ideální čas plánovat úpravy dle svých vlastních představ,“ popisuje realitní makléřka společnosti Luxent - Exclusive Properties  Romana Čermáková a dodává: „Pro zájemce o klidný život na venkově se všemi výhodami města na dosah máme dobrou zprávu. Nově ceny nadstandardně vybavených domů s čtyřmi a více pokoji a s použitím moderních technologií začínají již na 11 900 000 . Navíc, co se týče financování, při podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní stačí klientovi pouze 10 % kupní ceny. Vývoj trhu totiž naznačuje, že v průběhu měsíců před kolaudací v létě příštího roku dojde ke snížení hypotečních sazeb. Kupující tak budou mít lepší podmínky při získání úvěru.“

Projekt roste v nové ulici klidné části městyse Brodce nad Jizerou. Budoucí majitelé mohou počítat s pestrou občanskou vybaveností (nachází se zde např. základní a mateřská škola, pošta, restaurace, obchod s potravinami, chovatelské potřeby, autoservis, lékař, veterinární ordinace, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, kosmetika či knihovna) i skvělou dopravní dostupností. Za 3 minuty lze dojet na nájezd dálnice D10. K pražské stanici metra B – Černý Most pak cesta trvá zhruba 20 minut, do přilehlé Mladé Boleslavi jen 10 minut. Meziměstskou dopravu zajištují také autobusy, nejbližší zastávka leží 10 minut chůze.

 

V regionu Dolní Pojizeří nechybí ani krásná příroda, kde se dá vydat na procházky po malebných loukách, lesích či podél břehu řeky Jizery. U ní se hojně schází příznivci rybaření. Na volnočasové vyžití, jako jsou turistika, cykloturistika anebo lyžování, láká rovněž pár kilometrů vzdálený Český ráj a pohoří Krkonoše.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy