HRADECKÝ DVŮR TÉMĚŘ VYPRODÁN

Rezidenční projekt Hradecký dvůr, který v Hradci Králové realizuje developerská společnost EUBE, je skoro vyprodán. Z celkových 148 nabízených bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 5+kk se již prodalo téměř 90%.

 

„Těší mě velký zájem klientů o bydlení v Hradeckém dvoře. K prodeji již zbývá pouze posledních 18 volných bytů,“ prohlásil Allan Jírek, člen představenstva společnosti EUBE. „Díky novému generálnímu dodavateli stavby, společnosti TORAMONT, práce na staveništi výrazně postoupily vpřed. Intenzivní výstavba bude pokračovat i přes zimu, kdy doděláme interiéry budovy. Naším cílem je stavbu dokončit v průběhu prvního čtvrtletí příštího roku, aby se čerství majitelé mohli začít stěhovat do svých nových domovů co nejdříve,“ dodává Jírek.

Na stavbě je nyní hotová zateplená fasáda směrem do ulice Haškova, dokončuje se fasáda dvorního traktu a v nejbližších dnech bude nainstalováno lešení pro práce na fasádě do ulice Kollárova. Dále se osazují okna a dveře a pokračují práce na střeše objektu. V interiéru budovy jsou nainstalovány rozvody vody, kanalizace a elektro, je provedena část omítek
a pokračuje jejich finalizace. Ještě do konce letošního roku se plánuje dokončení celé fasády a z prací v interiéru betonové podlahy a vytápění budovy.

Současně v těsné blízkosti projektu Hradecký dvůr společnost EUBE finišuje s veřejně prospěšnou stavbou - parkovacím domem, který realizuje pro Město Hradec Králové. Za pomoci generálního dodavatele, společnosti EUROSTAV, plánuje objekt dokončit ve stejném termínu jako Hradecký dvůr.

Polyfunkční komplex Hradecký dvůr, do kterého je začleněno i 3.500 m2 komerčních ploch umístěných v přízemí objektu, roste na místě bývalé mlékárny na Pražském Předměstí v ulici Kollárova. Budoucí majitelé se mohou těšit na obytný dům o 6 nadzemních podlažích
s jedním podzemním podlažím pro 192 garážových stání. Ke každému bytu patří minimálně jedno garážové stání. Z nabídky si klienti mohli vybírat bytové jednotky o výměře od 34 m2 až po 199 m2, z nichž většina disponuje balkonem či terasou.

 

EUBE a.s. je developerskou společností působící v oblasti rezidenční výstavby se zaměřením na mimopražské lokality. Cílem společnosti je nabízet kvalitní, a přitom cenově dostupné bydlení. Firma byla založena v roce 1997. Za 11 let svého působení realizovala mnoho úspěšných projektů
v regionech celé České republiky - v Hradci Králové (Terronic I. a II.), v Pardubicích (OKC Poseidon), Rezidenci Poděbrady a další projekty např. v Karlových Varech, Chebu, Ústí nad Labem a Mladé Boleslavi. V současné době připravuje či realizuje další stavby v Hradci Králové, Pardubicích, Poděbradech, Opavě, Ostravě, Lanškrounu, Liberci, Jablonci nad Nisou a v Praze. Společnost EUBE nabízí komplexní řešení v oblasti rezidenčního developmentu: od akvizic pozemků, přes projektově-inženýrské služby a řízení výstavby až po realitní a správcovskou činnost.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy