Promyšlený okapový systém

Chraňte svůj dům před vodou

Kvalitní a funkční ochrana domu před dešťovou vodou je nyní díky častým přívalovým dešťům ještě aktuálnější než dříve. Okapový systém je důležitou součástí každé střechy a při jeho výběru je třeba zvážit nejen vhodnou barvu a materiál, ale i funkčnost, kvalitu, způsob upevnění, náročnost instalace, možnosti různých doplňků a podobně.

 

Bezúdržbový systém Lindab Rainline

K nejprodávanějším okapovým systémům na trhu patří Lindab Rainline. Tento unikátní systém se vyznačuje zejména vysoce kvalitním materiálem s dlouhou životností. Žárově pozinkovaný plech s povrchovou úpravou HB Polyester, díky které nepodléhá korozi, zaručuje vysokou odolnost a především bezúdržbovost celého systému.

 

Okapový systém jako jednoduchá skládačka

Předností systému Lindab Rainline je i velmi jednoduchá instalace. Díky důmyslnému systému spojek s bajonetovým uzávěrem není potřeba nic letovat ani lepit, obejdeme se i bez speciálního náčiní. Vše se do sebe jednoduše zacvakne, čímž je vytvořen pevný a díky gumovým podložkám i těsný spoj. Velkou výhodou je tento systém zejména v horských oblastech a všude tam, kde je třeba okapy kvůli sněhu na zimu demontovat.

 

Okapový systém nejsou jen žlaby a svody

Systém Lindab Rainline nabízí i velkou škálu možností. Žlaby s rozvinutou šířkou 125, 150 a 190 mm, hranaté žlaby, deset barevných odstínů a velké množství doplňků. Okapový systém však nejsou jen žlaby a svody, ale také spojky, žlabové kotlíky, jistící háky, přechody do odpadu, odbočky do sudu, prvky usnadňující vybírání nečistot atd. Právě na těchto částech systému se většinou pozná jeho kvalita.

 

 

Více informací o okapovém systému Lindab Rainline na: www.lindab.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba