Soutěž pro projektanty a architekty - Lindab Projekt 2009

Švédská společnost Lindab vyhlásila soutěž s názvem Lindab Projekt 2009, ve které se mají projektanti a architekti možnost utkat o zajímavé ceny, porovnat svou práci v konkurenci současné architektury a prezentovat ji široké odborné i laické veřejnosti.

 

První cenou v soutěži je třídenní návštěva Švédska s exkurzí do výrobních závodů Lindab, společenským programem a prohlídkou švédských pamětihodností. Druhou cenou jsou tři dny lyžování v Alpách v sezóně 2009/2010, a to včetně ubytování, stravy a permanentek. Třetí cena je pak víkendový pobyt v tuzemském horském hotelu pro 2 osoby v zimní sezóně 2009/2010. Každou z těchto tří cen obdrží dva projekty. Celkem tedy bude oceněno 6 projektů, což dává přihlášeným velkou šanci na úspěch. 

Do soutěže je možné přihlásit jednu či více staveb, ve kterých je použit nebo navržen materiál Lindab. Může se jednat jak o střešní krytiny, tak i okapový systém či konstrukční ocelové prvky Lindab. Nominované projekty by měly vykazovat známky výjimečnosti, neotřelosti, unikátního řešení apod. Projekt stavby či její realizace musí být dokončeny mezi 1. 1. a 1. 10. 2009. Hodnocení provede tým odborníků společnosti Lindab. 

Pro přihlášení projektu do soutěže stačí vyplnit přihlášku a přiložit vypovídající část projektu (vizualizace, výkaz výměr, půdorys atd.), popř. fotografie dokončené stavby. Přihlášku, adresu pro zaslání podkladů i podmínky soutěže a další informace naleznete na stránkách společnosti Lindab (www.lindab.cz) v sekci pro projektanty.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy