Růžové království ve vaší ložnici i koupelně

První něžná kvítka klubající se skrz sněhovou pokrývku probarví zahrádky, louky i lesní zákoutí. Veselá růžová osvěží třeba vaši koupelnu a vy se tak můžete každé ráno po probuzení potěšit pohledem na barvu rozkvetlé jarní louky.

„Ať zvolíte na koupelnový nábytek jakoukoliv barvičku, vždy je třeba myslet na způsob jejího nanesení. Kvalitní lakovaný nábytek řady Q odolá vlhkosti i vodě, tedy nástrahám každé koupelny a zvolená barva tak nebude sytá pouze po pomíjivě krátkou dobu, jako je tomu u jarních květin.,“ vysvětluje Ing. Petr Blažek z Dřevojasu.

Hravá růžová vás nemusí pouze probouzet, v její tlumenější variantě můžete prožívat i každodenní ukládání k spánku. Dekorace v podobě abstraktního rostlinného motivu pomůže dotvořit jarní náladu ve vaší ložnici. „Technologie digitálního tisku Overface zaručí neuvadající vzhled lístkového motivu, který je odolný vůči vyblednutí i poškození a bude tak zdobit nábytek po dlouhé roky,“ říká pan Martin Dusík z Trachey a dodává: „K ozdobení nábytkových dvířek lze využít jakékoliv jarní dekory, třeba i vaší vlastní grafiku květin, technologie Overface má neomezené možnosti.“ 

Něžná růžová ve vaší ložnici

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry