Pračky Whirlpool jsou nadupané technologiemi a poslouží i profesionálům

REKLAMA       Inzerce, 24.6.2020

Whirlpool je značka domácích spotřebičů, která se u nás pevně zabydlela snad se všemi typy domácích spotřebičů. Pračky Whirlpool jsou rychlejší, proto za stejnou dobu vyperou více prádla, představují moderní a úsporné spotřebiče. Jsou funkční a praktické a nabízí intuitivní ovládání při užití těch nejnovějších technologií a funkcí.

U této značky najdete všechny možné typy a velikosti modelů praček, můžete vybírat podle dalších funkcí a užitečných vlastností. Můžete si zvolit pračky Whirlpool vestavné nebo volně stojící, plněné klasicky předem nebo vrchem, i užší modely vhodné do menších prostor.

Automatické pračky Whirlpool jsou synonymem pro inovaci, nové technologie a nadčasový design. Většina praček této značky je svou spotřebou v nejnižší energetické třídě, a zároveň disponuje funkcí 6. smysl – ta si sama vybere vhodný program a zároveň řídí jeho průběh tak, aby byl co nejšetrnější jak k ošetřovanému prádlu, tak ke spotřebovanému množství pracího prostředku a aviváže. Samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací, přitom kapacitou disponují pračky Whirlpool od 5 do 12 kilogramů, a některý model dokonce až do 15 kilogramů prádla.

Nemusíte ale znát různé technické vlastnosti pračky, abyste vybrali tu optimální, i když je dobré je mít na paměti. Především berte v úvahu: Jaký je provoz v naší domácnosti – kolik nás je, pereme i pro další domácnost (chatu, chalupu, pomáháme třeba starším příbuzným nebo si naši studenti vozí prádlo z koleje)? Kde bude pračka umístěna – trochu bokem v koupelně nebo technické místnosti, nebo v kuchyňské lince? Je tam místo na standardní model, nebo zvolíme raději užší typ pračky? A nebylo by prostorově výhodnější plnit pračku vrchem, než otevírat přední dveře? Kdy budeme pračku zapínat – pokud pereme raději večer či v noci, jak je na tom s hlučností? Jsou v rodině alergici nebo s námi sdílejí domov chlupatí mazlíčci?

Pak se podívejte na programy a možnosti, které jste zvyklí používat nebo které považujete za běžné, jako je odložený start, rychlé praní nebo parní program, ovládání pračky přes přehledný a podsvícený displej.

A potom si můžeme dopřát náročnější funkce, jako je třeba automatické vážení prádla, automatické dávkování pracího prostředku a aviváže, speciální práce se skvrnami apod. Mezi pračkami Whirlpool si určitě ten správný model vybere od malé domácnosti po domácnost náročnou - se sportovci, alergiky a domácími společníky, a stejně tak zde najde vhodný model i třeba majitel penzionu pro profesionální praní.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika