Zářijové vydání časopisu REALIT vychází 31. srpna

David Gottwald, 31.8.2000

Tomu, koho zajímá problematika spojená s vymáháním dluhů, je určen úvodní příspěvek devátého čísla časopisu REALIT. "Jak si česká legislativa poradí s dlužníky?"

WWW.SVET-BYDLENI.CZ

Představu o tom, jak by vypadala cesta k vlastnímu bytu, kdybychom na ni mysleli již od narození potomka, získáte v analýze společnosti Sophia Finace "Od kolébky k vlastnímu bytu", kterou přinášíme na straně 22 až 23. K architektonickým ateliérům, které se významně podepisují na současné podobě hlavního města patří i Ateliér Omicron-K.

Rozhovor s architektem Martinem Kotíkem, který stojí v čele tohoto ateliéru, přinášíme na straně 24 a 25 pod titulem "Každý architekt je za své dílo zodpovědný".

"Ideální spojení plné výhod" - tím je v tomto případě myšlena úzká spolupráce architektonického studia s developerem či realitní kanceláří. Více se dozvíte v příspěvku otištěném na straně 26 až 27.

Kromě uvedených příspěvků přináší textová část zářijového vydání měsíčníku REALIT další aktuální informace z realitního světa, daňovou a právní poradnu a pokračování seriálu o facility managementu.

WWW.SVET-BYDLENI.CZ



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality