Užívejte si léta a ulehčete si práce na zahradě s výrobky značky AMA

Užívejte si léta a ulehčete si práce na zahradě s výrobky značky AMA

    

 

 Není nic příjemnějšího, než procházka po krásně udržované zahradě. K tomu, abyste takového pocitu dosáhli, ale potřebujete kvalitní a spolehlivé pomocníky. Vyzkoušejte výrobky firmy ama Czech, specialisty na zahradní a zemědělskou techniku.

 

Léto začalo, teploty stoupají a všichni už jistě myslíme na dny plné odpočinku a relaxace. Mnoho z nás své dovolené tráví rádo na zahrádce, která i v tomto ročním období potřebuje spoustu péče, aby byla stále krásná, vše kvetlo a my jsme měli radost z dobře odvedené práce.

 

Každý, kdo má zahradničení jako hobby, ví, že je toho opravdu dost, co se musí stihnout na zahradě udělat, aby se z ní stala ta naše krásná a všemi obdivovaná oáza klidu. Rádi byste si alespoň trochu práci na zahradě ulehčili? Vyberte si z celé řady pomocníků, které nabízí česká firma ama Czech – traktůrek na velkou plochu zahrady, sekačky, křovinořez, který by neměl chybět ve výbavě žádného zahrádkáře, motorovou či elektrickou pilu, plotostřih, nebo zahradní náčiní.

 

Speciální péči potřebuje v horkých letních dnech také náš trávník, na který bychom neměli zapomínat. V tomto čase však často přichází otázka „Kdo se postará o náš trávník během naší dovolené“?

 

Pečujete pravidelně o svůj zelený koberec a obáváte se, že se během několika dní Vaší nepřítomnosti promění v zežloutlou a uschlou trávu? Pak už si nemusíte dělat žádné starosti. Firma ama Czech přináší řešení v podobě zcela automatických sekaček Robomow®, Parkmow® a Bigmow®, které zvládnou práci za Vás. O trávník se postarají přesně v ty dny a hodiny, jaké nastavíte, a to i když nejste doma! Různé modely jsou určeny pro různě velké plochy – od 250m2 až do 2hektarů. Tento typ sekačky je vhodný pro všechny, kteří si chtějí ulehčit práci na zahradě a tím mít více volného času. Jsou určeny především těm lidem, které nějakým způsobem obtěžuje sekání běžnou sekačkou.

 

Automatické sekačky Robomow®, Parkmow® a Bigmow® mají celou řadu výhod:

 

› jsou oproti běžným sekačkám velmi šetrné k životnímu prostředí (žádný benzín, žádný olej, žádné emise)

› jsou výrazně tišší než ostatní sekačky

› jsou určeny pro mulčování a mulčuje lépe než tradiční sekačky

působí jako přírodní hnojivo

› mají LCD displej

› mají UV ochranu

› jsou voděodolné

› obsahují celou radu bezpečnostních prvků: dětskou pojistku, nárazníky, snímač nadzvihnutí, který okamžitě zastaví nože, zabezpečení proti krádeži aj.

     

Uvidíte sami, že to s takovými šikovnými přístroji jako je automatická sekačka půjde snáz.

 

Vyzkoušejte široký sortiment značky AMA, která na svých webových stránkách www.ama-zahrada.cz nedávno spustila e-shop. Z více jak 200 položek této značky tak nyní můžete vybírat v klidu a pohodlí svého domova.

 

Článek je prezentací firmy ama Czech.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada