Moderní krby - topeni bez popele

Pohoda u krbu bez námahy

Kdo neviděl, neuvěří! Jsme svědky revoluce v oblasti elektrických krbových vložek. Ty tam jsou doby, kdy celý efekt elektrické vložky spočíval v podsvícení plastového výlisku imitující polena. Moderní elektrické krbové vložky elektrické krbové vložky s 3D efektem se téměř blíží realitě skutečného hoření polen v krbu. A co víc, tato realita je bez práce, prachu, zápachu a věčného shánění suchého dřeva. Pohoda a příjemné prostředí kdykoli se vám zlíbí. Elektrická vložka Mystic IRRIS je kdykoli připravena vytvořit kouzlo a příjemnou atmosféru pohody u krbu.

Princip je vskutku jednoduchý

A jak to funguje? K vytvoření úžasné atmosféry potřebujete alespoň 1 litr měkké nebo destilované vody. Vodu nalijete do nádržky, nádržku zašroubujete, vložíte do jednotky a za malou chvíli se z krbu mocně vyvalí osvětlená pára. Přesně tak, jak když zapálíte měkké dřevo v krbu. Možná se ptáte, co ta polena? Mají nějakou funkci? Ano, mají! V jejich útrobách jsou integrované diody. Jejich činnost řídí mikroprocesor a vytvářejí tak pocit žhnutí. Když krbu dojde voda, obdobně jako v krbu dojde dříví, polena a uhlíky vydávají příjemný žhnoucí efekt. Stejně je tomu i v případě našeho Mystic Irris. Polena i po zhasnutí krbu žhnou a dodávají reálný pocit jako skutečný krb. Jak je to s ovládáním? Stačí zmáčknout tlačítko na ovladači a po chvíli máte hoření polen jako v klasickém krbu.

Je vám zima?

Stačí zmáčknout tlačítko a již k vám míří proud horkého vzduchu. Zahřátí je téměř okamžité. Teď si jistě pomyslíte, elektrický krb, elektřina je drahá to se nemůže vyplatit! Omyl! Zapnutím krbu neroztočíte hodiny jako o závod. Hodinová pohoda u krbu Vás vyjde na cca 1 . Nevěříte? Je tomu tak! Krby řady Mystic spotřebovávají pro svůj provoz 200W elektrické energie za hodinu. Tj. 0,2 kW a při průměrné ceně 5 /kW/h činí skutečné náklady na provoz krbu jen 1 /h.

A co to topení?

Topení v Mystiku vydá dle zvolené funkce buďto 1kW/h nebo 2kW/h. Teplo je produkováno tepelnou spirálou a do prostoru jej žene výkonný ventilátor. Mystic IRRIS je schopna vytopit místnost o ploše až 50m3. A cena – za hodinu topení zaplatíte cca 5,- nebo 10,- .

On-line návrh vašeho krbu

Chcete si pořídit elektrický krb a nevíte jaká nejvhodnější kombinace vložky a ostění se vám bude hodit do interiéru? Vyzkoušejte náš on-line návrh pro krby.


Krbové ostění Vega Klasik v barvě imitace pískovce s krbem Mystic Irris

Zelený evergreen z Anglie

Zeleným evergreenem je myšlena elektrická krbová vložka Crossley. A proč zelený? Při zapnutí elektrické vložky na efekt hoření má celý krb spotřebu pouhých 7,5 W/h. Nevěříte, že to není možné? Ano, je to možné :-) Elektrická krbová vložka prošla celkovým faceliftem a je vybavena novou elektronikou. Příjemný a úsporný efekt hoření zajišťuje bezkonkurenčně úsporná žárovka LONG LIFE BULB. Žárovka od světoznámé firmy MEGAMAN se zárukou 10.000 hodin je šampiónem jak ve spotřebě, tak v životnosti u elektrických krbových vložek. Krbu si nyní můžete užívat celého hodiny beze strachu o spotřebu elektrické energie. Cena za hodinu provozu krbu činí 0,04 . Teplo z krbu je zajištěno topnou spirálou s ventilátorem. Topný výkon je 1 a nebo 2 kW/h. Standardem je jištění proti přehřátí, dálkové ovládání s dětskou bezpečnostvní pojistkou a výběr z více jak 36 kombinací rámečků a mřížek. Záruční a pozáruční servis je samozřejmostí.


Ostění Elera, barva imitace pískovce + krb Crossley silver

 

Pokud toužíte po věrohodném efektu hořícího krbu, kterým si můžete i přitopit nebo si jen tak posedět u ohně bez topení, pak je elektrický krb určen právě pro Vás. Pokud zvažujete osobní prohlídku pořízení tohoto moderního topidla, neváhejte nás kontaktovat či osobně navštívit v naší vzorkové prodejně v Brně, na ulici Příční 24. Těšíme se na Vaši návštěvu.

KL-Trade, s.r.o.
Příční 130/24
60200 Brno
www.elektrickekrby.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry