Tip na vánoční dárek: darujte do obývacího pokoje fialový polodrahokam

Vánoce se pomalu blíží a všichni přemýšlíme, jak udělat radost svým blízkým nebo sami sobě. Kusový koberec na první pohled nevypadá jako originální dárek, ale proč letos nezkusit něco jiného? Trendy fialový koberec AMETHYST by mohl být přesně tím dárkem, kterým se můžete pod stromečkem potěšit nebo inspirovat své příbuzné a přátele, kteří chtějí zatraktivnit svůj pokoj moderním kobercem.  AMETHYST je tajuplný koberec, který se stane malý uměleckým dílem na vaší podlaze. Koberec je k dostání v síti prodejen Komfort.

 

„Koberec se bude skvěle vyjímat v obývacím pokoji, přijímací hale nebo pracovně. A proč jej umisťovat jen na zem, když může skvěle vypadat třeba na zdi jako zajímavá tapiserie. Je k dostání ve třech rozměrech. Kusové koberce se staly nedílnou součástí moderního interiéru, dávají pokoji jedinečnou atmosféru, vytvářejí pocit tepla, pohodlí a klidu. Přesně takové by měly být Vánoce v našich domovech,“ říká marketingová manažerka společnosti Komfort Sylva Pivodová.

 

Fialovou barvu si spojujeme s oblíbeným polodrahokamem, rozkvetlým a vonícím šeříkem či fialkami. Fialová barva je však také typická pro vánoční období, je symbolem srdečnosti, kouzla, naděje a tajemna. Fialová barva je moderní a přívětivá, a takový může být i interiér u vás doma. Fialový koberec AMETHYST vám dodá sílu a naději nejen o Vánocích.

 

Více na www.komfort.eu



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy